Aniston

Anthon Bergs nye julechokolader er bedre end sex!

- Læs her hvorfor

Anthon Bergs nye julechokolader er bedre end sex!

Har du set Anthon Bergs nye julechokolader?

Findes der nogen piger, som ikke er chokoladeelskere? Det tror jeg ikke! Specielt på denne tid af året.

- Hvad er bedre end lækker syndig chokolade, når du skal slappe af og nyde en god aften her i december med lidt selvforkælelse. For mig er chokolade noget af det allerbedste, hvis jeg craver noget sødt – ja, chokolade er nærmest bedre end sex for os piger! Eller næsten hvert fald…

Jeg er vild med alskens chokolade med forskellige smage og konsistens. Chokolade med marcipan, mørk, lys chokolade, chokolade med nødder, chokoladedragee, chokolade med lakrids eller mint - Ja, bare alt med chokolade faktisk.

Den nye lækre chokolade fra Anthon Berg fås med forskellig smag. Opnå nydelsen af julekrydderier og juleglæde. Det lyder måske lidt kliche, men chokoladen smager virkelig meget af jul. På den gode måde - til alle os chokoladeelskere her i julen.

ANNONCE
Anthon Berg Julemandler med kanel - Anthon Bergs nye julechokolader er bedre end sex! Anthon Berg Julemandler med kanel

Der er 5 forskellige slags chokolade i en fin indpakning i Anthons Bergs nye julesortiment. Chokoladerne består hver især af forskellige julekrydderier som kanel, kardemomme, nelliker og marcipan. Dertil kan du få 2 fine gaveæsker, som du kan nyde selv eller forære i værtindegave for eksempel.

Du kan også stille chokoladen frem på dit julebord i stuen og sprede lidt juleglæde for dig selv eller med dem du holder af. Jeg vil smage et stykke mere af Anthons Bergs fine chokolade i skrivende stund.

Jeg ønsker alle jer søde læsere en rigtig god jul.

ANNONCE
Anthon Berg Marcipansticks i gaveæske - Anthon Bergs nye julechokolader er bedre end sex! Anthon Berg Marcipansticks i gaveæske
Del

Seneste nyt