Aniston

Anthon Berg påskelækkerier - nu med lakrids

Anthon Berg lancerer i år to nyheder i anledningen af påsken. Er du til påskelakrids?

Lakrids og chokolade er ikke en nyhed. Det er efterhånden meget brugt at mikse de to ting på den ene, anden eller tredje facon.

Men fungerer det også i påskechokoladen?

Anthon Berg har netop, i anledningen af påsken, lanceret to klassikere med et spændende lakridstwist, og nu vil de gerne vide, om det holder ...

Klassikere med et touch af lakrids
De to nyheder er baseret på to velkendte klassikere, nemlig de klassiske (og sindssygt gode) Fugleæg, der er dem i den kræmmehusformede pose, som består af blød marcipan overtrukket med chokolade og med en sprød og lækker skal, og Mandelæg, som er mandler betrukket med chokolade og (igen) en sprød skal.

Begge dele er faktisk blandt mine påskefavoritter, så jeg var meget spændt på at smage de nye varianter, der tager udgangspunkt i samme opskrift som de klassiske Fugleæg og Mandelæg, men som er tilsat et lille strejf af salmiaklakrids.

Det er dog ikke kun mig, der har en sund skepsis ift. at lave om på en klassiker. Anthon Berg er tilsyneladende også selv i tvivl om, hvorvidt det lille twist af lakrids fungerer i påskeslikket. Derfor har de også bedt deres kunder om at vurdere, om det bliver et "JAAH" eller et "TJAH" til de nye varianter.
ANNONCE
Lakrids i påskechokoladen fungerer ... Men de klassiske varianter er nu engang bare bedre! - Anthon Berg påskelækkerier - nu med lakrids Lakrids i påskechokoladen fungerer ... Men de klassiske varianter er nu engang bare bedre!
Forbrugerafstemning på Facebook afgør de nye lakridsægs skæbne
Afstemningen, hvor du kan give din mening til kende om de nye Anthon Berg påskevarianter, ligger på Anthon Bergs Facebookside.

Og her bliver du altså opfordret til at fortælle, om du er begejstret (med et JAAH) eller måske knap så begejstret (med at TJAH) for de nye varianter, så Anthon Berg kan vurdere, om lakridspåskeæggene også skal være en del af næste års påske.

Jeg kan, som stor fan af de klassiske Fugleæg, afsløre, at det bliver et "TJAH" herfra på den nye variant. Ikke at de ikke smager godt, men originalen er bare bedre!

De nye Mandelæg med lakrids får derimod et "JAAH", fordi mandel og lakrids faktisk fungerer ret godt sammen. Ikke at den nye variant egentlig er bedre end den klassiske, men den fungerer nu ret godt.


Er du enig? Skynd dig ud og købe de nye Anthon Berg varianter med lakrids - og smag selv!


Anthon Berg Fugleæg med lakrids har en vejl. udsalgspris på 29,95 kr., mens vejl. udsalgspris for Anthon Berg Mandelæg med lakrids er 17,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt