Aniston

[Anmeldelse]: Safe Haven

Nogle gange er sødsuppe helt okay.

3 ud af 6 stjerner
Nogle gange har man bare brug for at se en feel-good-film. Ikke så mange dikkedarer, lidt sødsuppe og en fin historie, og så kan man ellers sidde i sin sofa med et lille skævt smil klistret på læben i små to timer.

"Safe Haven" er sådan en film. OG så har Josh Duhamel en rolle i den, hvilket i sig selv trækker lige en lille smule op.

I "Safe Haven" møder vi den mystiske kvinde Katie, som hopper på en bus i fuld anonymitet. Hun ender i den lille by Southport i North Carolina, hvor hun bare gerne vil passe sig selv.

Men hun opdager hurtigt, at det kan hun ikke få lov til. I Southport kommer man nemlig hinanden ved, og det må Katie bare finde sig i.

Hun får da også hurtigt nogle gode venner, som dog ikke kender noget til hendes fortid. Og da hun møder alenefaren Alex, der vil hende det bedste, og som har to børn, som hun taber sit hjerte til, forelsker hun sig oven i købet.

Trods en stormfuld forelskelse af den bedste slags, bærer Katie dog stadig på den hemmelighed, som førte hende til Southport i første omgang.  

"Safe Haven" er på alle måder en både fin og sød og hyggelig film, som enhver kan holde ud at se. Historien er helt okay, den bliver ikke for søgt, men den overrasker heller ikke synderligt - omend en smule til slut. Fin underholdning til en aften, hvor man har brug for lidt sødme i sit liv.


"Safe Haven" er udkommet på dvd og blu-ray den 7. november 2013.
ANNONCE
Foto: Nordisk Film A/S - [Anmeldelse]: Safe Haven Foto: Nordisk Film A/S
Del

Seneste nyt

Annonce