Aniston

[Anmeldelse + konkurrence]: The Big Wedding

Sjov og stjernespækket komedie.

4 ud af 6 stjerner
Man kan aldrig få nok at søde og sjove komedier med interessante rollelister.

"The Big Wedding" er sådan en film.

Både Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Haigl, Amanda Seyfried, Topher Grace, Susan Sarandon og Robin Williams sørger således for god underholdning i denne nye komedie om en familie af den lidt skævere slags.

Don og Ellie Griffin har været skilt i en del år. Don har dog fundet kærligheden igen, men den nye kvinde i hans liv og hans eks kommer fint ud af det sammen, og alt ånder fred på overfladen.

Nu skal Don og Ellies adoptivsøn, Alejandro, dog giftes, og det tvinger det tidligere par tættere sammen igen.

Alejandros biologiske mor kommer nemlig til brylluppet, og eftersom hun er dybt religiøs, går det ikke, at Alejandros familie fremstår så sammensat, som den reelt er.

Don og Ellie er derfor nødt til at aggere par igen - i hvert fald for en weekend.

Dons nye kæreste, Bebe, er dog ikke fan af den nye konstellation, og hun gør sit for at forpurre situationen. Samtidig har Alejandros pap-søskende også deres hemmeligheder, som i løbet af weekenden kommer op til overfladen sammen med resten af skeletterne i skabene.

Alt i alt bliver det et tumulsk og ufrivilligt dyneløftende katolsk bryllup.
ANNONCE
Foto: Nordisk Film A/S - [Anmeldelse + konkurrence]: The Big Wedding Foto: Nordisk Film A/S
"The Big Wedding" er en ganske typisk familiekomedie om et bryllup, hvor alt det, som kan gå galt, går galt! 

De mange stjerner i filmen lever dog op til deres navne og løfter filmen op til nye højder. Specielt Robert De Niro er fantastisk underholdende som den fordrukne patriark, der ikke har styr på hverken børn, eks-kone, kæreste eller livet i det hele taget. Men både det - og en hel del flade fra kvinder i hans liv - tager han køligt!

I det hele taget er "The Big Wedding" både velspillet og sjov - omend ikke specielt overraskende. Plottet er således, som man kan forvente, men det gør ikke noget, når blot det hele spiller - og det gør det i "The Big Wedding."


"The Big Wedding" er netop udgivet på DVD og Blu-Ray.
ANNONCE
*** VIND THE BIG WEDDING PÅ DVD ***
Du har nu chancen for at vinde den stjernespækkede komedie "The Big Wedding" på DVD.

Alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at følge Aniston.dk på Bloglovin' samt svare på nedenstående spørgsmål inden den 10. november 2013.


Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce