Aniston

[Anmeldelse]: Karatekokken - Helt Enkelt

Det er så enkelt ...

5 ud af 6 stjerner
[Anmeldelse]: Karatekokken - Helt Enkelt
Enkel, adj., som ukompliceret og ligetil, let at forstå og udføre, som uden overflødige detaljer eller udsmykning, som bestående af få elementer, adskilt fra andet.

Forklaringen af ordet enkel står på bagsiden af Nanette Madsens nye kogebog, der også har fået titlen "Helt enkelt". For enkelt er, hvad det er, og det er også alt, hvad der i denne omgang skal til.

Nanette "Karatekokken" Madsen har således kreeret en kogebog med en blanding af japansk minimalisme og rustik funktionalisme, og det gør hun på en smuk, og naturligvis enkelt, facon.

Bogen indeholder et rent overflødighedshorn af interessante retter, der alle har det til fælles, at de består af langt færre ingredienser, end man ofte ellers møder, når man bladrer i en kogebog.

Hvad med for eksempel at forkæle familien med dampede svampe (champignoner, rapsolie, soya og honning)? Eller broccolistokke (broccoli, hvidløg og olivenolie)? 

Udover god, enkel og indbydende mad, er bogen i øvrigt krydret med tankevækkende japanske ordsprog og flotte (og enkle) billeder. Alt dette er til sammen frygteligt mundvandsfremkaldende.


"Helt enkelt" er skrevet af Nanette "Karatekokken" Madsen og udgivet af Bogkompagniet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt