Aniston

[Anmeldelse]: Gwyneth Paltrow - Alt det bedste

Spis sundt og få det lige så fantastisk som Gwyneth.

5 ud af 6 stjerner
Foto: Lindhardt & Ringhof - [Anmeldelse]: Gwyneth Paltrow - Alt det bedste Foto: Lindhardt & Ringhof
Vi forbinder vist alle Gwyneth Paltrow med et fantastisk smil og med smukke rober på den røde løber.

Men Gwyneth fortæller i sin nye bog "Alt det bedste" også om bagsiden af medaljen. En smuk sommerdag fik hun nemlig et voldsomt angst- og migræneanfald, fordi hun simpelthen havde reddet sig selv for hårdt i alt for lang tid. Hun havde været stresset og spist usundt, og det havde ganske enkelt tærret på hendes krop.

Derfor ordinerede hendes læge hende også en diæt uden bl.a. mælkeprodukter, sukker og gluten. 

Men Gwyneth Paltrow er en dedikeret "foodie". Hun elsker mad og var ikke parat til at gå på kompromis med smagen, blot fordi hun skulle afholde sig fra visse typer fødevarer i en periode. 

Hun har derfor i den nye kogebog allieret sig med veninden og madskribenten Julia Turshen, og sammen har de skabt en kogebog, der både inspirerer og oser af madglæde, og som er baseret på gode uforarbejdede fødevarer.

"Alt det bedste" er spækket med lækker morgenmad, indbydende salater, mundvandsfremkaldende dressinger, gedigne supper, varierede fiskeretter, specielle kødretter, søde desserter og, naturligvis, retter med masser af de gode grøntsager. Og det fede ved opskrifterne er, at de fleste virker overskuelige at lave, samt at de ikke på nogen måde lægger op til, at man skal undvære noget.

Jeg kan virkelig godt lide bogen, og jeg har ladet mig inspirere rigtig meget af Gwyneth og Julias tanker, så jeg skal helt klart i gang med at prøve retterne en for en.

Eneste ulempe ift. bogen er, at den ikke sådan lige er til at omsætte til et dansk køkken, idet flere af ingredienserne kan være vanskellige at finde (selv i København), fordi Gwyneth har haft den lokale Whole Foods og andre specielbutikker at trække på, da hun og Julia skulle udvikle retterne.


"Alt det bedste - Spis sundt og få det fantastisk" er skrevet af Gwyneth Paltrow og Julia Turshen og udgivet af Lindhardt & Ringhof den 1. maj 2014.
ANNONCE
Del

Seneste nyt