Aniston

[Anmeldelse]: Gwen Stefani - Baby Don't Lie (Single)

Gwen Stefani har sin første single på gaden efter otte år!

5 ud af 6 stjerner
Foto: Google.com - [Anmeldelse]: Gwen Stefani - Baby Don't Lie (Single) Foto: Google.com

'Baby Don't Lie' kom på gaden forleden og er skrevet af Gwen med selskab fra producerne Benny Blanco, Ryan Tedder og Noel Zancanella.  

Sangen har et 'catchy' beat med 'tribal' inspireret lyd, der har fanget mit øre. Jeg har lyttet en del til den de par sidste dage, og jeg må sige, at den kun bliver bedre og bedre.

No Doubt-stjernen har tidligere bevist, at hun klarer sig ganske glimrende uden sit kendte band og har haft en del kommerciele succeser med sine tidligere soloalbums.

'Baby Don't Lie' er smagsprøven på Gwens kommende album, og jeg synes, at den lover det, som er forventet. Gwens lyd er genkendelig, og sangen er meget radiovenlig, netop fordi den har det smittende beat, der gør, at den ikke glemmes to sekunder efter, den er spillet.

Gwen Stefani, der i disse dage er aktuel på amerikanske Voice, bragte nyheden om sin single på de sociale medier i weekenden, og hun har netop også lagt musikvideoen på nettet. Instrueret af Sophie Muller, har videoen fået et psychedelisk look i en drømmeverden med Gwen i front i et væld af skarpe farver. 

Jeg giver Gwen 5 stiletter med på vejen, fordi 'Baby Don't Lie' har charmeret sig ind i mit pophjerte.

'Baby Don't Lie' er nu tilgængelig på stream, download og CD. Nyd den sjove video herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt