Aniston

[Anmeldelse]: Bridget Jones Vild med ham

Bridget Jones er (endelig) tilbage!

5 ud af 6 stjerner
[Anmeldelse]: Bridget Jones Vild med ham
Bedst som vi troede, vi aldrig skulle høre fra skønne, søde og evigt forvirrede Bridget Jones igen, har Helen Fielding genoplivet den kendte anti-heltinde og hendes dagbog.

Bridget Jones er godt nok blevet noget ældre. Men hun er ikke nødvendigvis blevet klogere, og vægten er stadig en af hendes største problemer.

Men selvom vægten fortsat er et issues, så har hun dog andre og meget vigtigere ting at bokse med.

Bridget er nemlig blevet mor til to skønne unger, og hun er blevet enke efter at have været gift med Mark Darcy.

Herudover er der naturligvis den seneste teknologi, som tilsyneladende er det femte element, og som Bridget bliver meget afhængig af. Men hvorfor skal det være så svært at få followers på Twitter og endnu sværere at beholde dem?

Ja, Bridget er nok blevet en del år ældre, men hendes problemer er stadig mange.

Selvom Bridget dog stadig sørger over den charmerende Mark Darcys død, så går hun igen på jagt efter den store kærlighed. Om hun kan finde denne sammen med en næsten 30 år yngre fyr, er hun selv usikker på. Men hun kommer "out there" igen - med alle de op- og nedture, som den slags nu byder på.

I "Bridget Jones - Vild med ham" er Bridget og hendes venner alle blevet voksne. Men de er, heldigvis, stadig sig selv! De problemer, de bokser med, er dog også langt hen ad vejen blevet større - uanset om vi taler alkoholmisbrug, kærlighed, det faktum, at man ældes, eller noget helt fjerde.

Og det er faktisk en fornøjelse at være i selskab med Bridget, Daniel, Jude, Tom og alle de andre igen. De har været savnede!

"Bridget Jones - Vild med ham" er dermed en både sød, sjov og meget tro ny Bridget Jones-bog, som skal læses, hvis man er Bridget-fan!


"Bridget Jones - Vild med ham" er udgivet af Lindhardt & Ringhof.
ANNONCE
Del

Seneste nyt