Aniston

Anistons officielle åbning

Hvordan foregik åbningsfesten for vores alle sammens nye tøsemagasin? Hvem, hvad, hvor og hvor meget...

Anistons officielle åbning
Det er fredag den 28. maj 2004 og vi skal holde åbningsfest for Aniston.dk. "Kom præcis kl. 20.30, ellers misser i hele aftenen!" lød budskabet fra vore kære overhoveder, hmm... gad vide hvad der mon skal ske? Kan det andet end at ende i fest og ballade?

Min aften startede med at hente kære Sitle og derefter fulgtes vi mod festlighederne. Vi overvejede længe og meget, hvad de sjove drenge nu havde fundet på - og om det ville lykkes Sitle at få nogle visitkort med hjem denne gang?

Da alle endelig var til stede og klokken var blevet lidt over 21, skulle den store overraskelse afsløres...

"Jer, der sidder ovre ved vinduerne, prøv at kigge ud og fortæl de andre hvad I ser..." og dér holdt så 2 lange, hvide limousiner fra Star Limo, nu kunne en rigtig luksus fest godt begynde!
ANNONCE
Anistons officielle åbning
Inde i de lange, lækre limo"er var det største problem at enes om musikken, det blev dog bedre efter opdagelsen af de store mængder alkohol bilen indeholdt. Og med bare en smule alkohol følger åbenbart også en bedre tålmodighed og større tolerance.

Så var festen ligesom sat godt i gang.

Det er egentligt utroligt hvor megen opmærksomhed, sådan en lille fin limousine giver og dobbelt op er vidst dobbelt så godt. Når der lige var tid til at strække benene og få inhaleret lidt røg, var der godt nok mange lange misundelige blikke, efter denne gruppe smukke, unge mennesker.

Vi slog et smut rundt om Langelinje kajen som en god lille start og sidste stop inden Jacques blev Rådhuspladsen, hvor vi straks gik i gang med lidt lettere promoverings-arbejde - for på Aniston.dk har man aldrig helt fri.
ANNONCE
Anistons officielle åbning
Feststemningen var i højsædet hos alle og turen gik nu videre til Jacques.

Hold da op hvor folk kan få langstilkede øjne, når der ankommer nogle feststemte mennesker i et par limo"er. Vi smuttede direkte ind - uden om dem alle sammen, eller det vil faktisk sige, at køen blev delt som det røde hav for os, så vi let og smertefrit kunne komme ind til musikken og spiritusen...

Jägermeister havde gang i noget reklame denne aften, så der stod nogle søde piger og for en gang skyld også nogle søde fyrer og delte drinks og
Oppe i baren blev jeg lidt overrasket over hvor mange fyrer, der faktisk var til stede. Jeg fik så at vide, at der var soldaterfest... Det er så nu, at jeg må komme med en beklagelse til alle andre hunkønsvæsner. Vi ville have bragt et flot galleri fra hele aftenen, hvis det ikke lige havde været for det lille faktum, at det kamera vi havde med, ikke duede. Dette blev først opdaget i limo"en, da det sådan set var for sent... Jeg beklager dybt på hele Aniston.dk"s vegne. Vi ved godt at i den sidste reportage fra Jacques, blev I lovet en masse lækre billeder næste gang vi kom derind, eftersom at gutterne ikke ville slippe kameraet sidst. Vi havde fuldt ud intentioner om at holde dette løfte, men sådan ville guderne det åbenbart ikke, så vi prøver igen - det må jo lykkes på et eller andet tidspunkt!

Der var dog en lille ting mere, der heller ikke lykkedes efter hensigten... Sitle måtte endnu engang forlade København uden en større mængde visitkort. Gad vide om det ikke også lykkes en dag.

En ellers fantastisk aften i godt selskab og med højt humør.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce