Aniston

Aniston.dk anmelder

Lækre nivea-produkter

Så kommer sommeren og vi skal ud og ligge i solen; men inden da, kan du gøre din hud lækker og sommerklar med disse produkter fra Nivea.
Aniston.dk anmelder
Sommerbrun uden sol
Nivea har i år lanceret "Summer Beauty". "Summer Beauty" en lækker fugtighedscreme med en smule selvbruner i, så din hud får et lækkert strejf af solen.

"Summer Beauty" er nem at anvende, det er simpelthen bare at smøre et jævnt lag på hele kroppen og sørge for at cremen kommer på alle de steder, du ønsker at være brun. Den klumper ikke, da det jo faktisk er en ganske almindelig fugtighedscreme. Dog skal du være opmærksom på at vaske hænder, når du er færdig, for ellers kan det komme til at se lidt sjovt ud.

"Summer Beauty" er ikke kun lavet til kroppen, men Nivea har også produceret en creme specielt til dit ansigt, som er lidt mere mild end den til kroppen. Det er samme fremgangsmåde og gør dig naturlig brun i hele ansigtet, hvis du husker at fordele den rigtigt.

Aniston.dk er vild med Niveas "Summer Beauty", da den giver en rigtig god effekt og den virker i løbet af få dage. Desuden dufter den rigtig af sol, strand og sommer og den blødgør også huden rigtig godt!

Så thumbs up til et rigtig godt produkt, som alle rigtige aniston-tøser kan få glæde af.

Makeupfjerner
Ud over en lækker selvbruner, så har Nivea også lavet en god makeupfjerner. Modsat andre makeupfjernere, så er Niveas ikke fyldt med olie og klistrede masser, men den er bare som en lækker creme, man smører på.

Den er lavet til at fjerne vandfast mascara og læbestift og hedder ganske enkelt "Nivea Visage Waterproof Eye & Lip Makeup Remover".

Aniston.dk elsker denne makeupfjerner, især fordi den efterlader huden ren og blød, og ikke fyldt med olie. Den virker!

Aldrig mere svedlugt
Det lyder nærmest for godt til at være sandt, men det er faktisk rigtigt. Vi kiggede godt nok lidt i papirerne og rystede på hovedet. En deodorant, som sørger for at holde dig frisk og uden svedlugt hele dagen? Det kunne virkelig ikke passe.

Men Nivea har lanceret "Pearl Beauty", som er en serie bestående af en deodorant og en stick. Sticken bruges først, og det er den, som er miraklet bag det hele. Du smører simpelthen bare et godt lag ind i armhulen og lader det sidde ca. et halvt minut inden du tager tøj på. Det er i hvert fald bedst lige at vente lidt inden man tager tøj på, for som alle andre sticks, så fugtgiver den, og derfor kan den godt danne pletter på tøjet, hvis den ikke lige får lov til at trænge ind.

Herefter kan du sprøjte lidt af deoen på, og så er du klar til afgang. Den lever virkelig op til sin etikette. Du kan sådan set gå en hel dag med den, lave en smule sport, tage trapperne op til fjerde og ned igen, tage en tur i byen og så sove et par timer og når du så vågner, så kan du stadig kun fornemme duften af deodoranten.
ANNONCE
Aniston.dk anmelder
Duften er diskret og en smule sød. Hvis du ikke ligefrem er den store fan af sådan noget, kan du altid bare bruge sticken og så lade deodoranten stå. Den fungerer også fint sammen med andre deodoranter.

"Pearl Beauty" er et virkelig godt produkt, som holder, hvad den lover. Den er værd at bruge penge på, især her til sommer hvor solen virkelig kommer til at bage, og sveden bare hagler af os. Så løb ned til din nærmeste Nivea-forhandler og anskaf dig dette pragteksemplar.

Ansigtscreme
Nivea har også produceret "Silk Comfort", som er en fantastisk god ansigtscreme. Den blødgør huden rigtig godt - også tør hud. Den trænger rigtig godt ind og er perfekt til at lægge under makeuppen.

Der er ingen selvbruner eller noget i den retning i denne ansigtscreme, så leder du efter en rigtig god, men almindelig og fugtgivende creme, så køb "Silk Comfort" Aniston.dk vil i hvert fald kraftigt anbefale den til jer, som har lidt tør hud efter vinterens hårde vejr.

Nivea har skabt nogle utrolig gode produkter, som virkelig kan gøre noget ved din hud. Produkterne holder det, som de lover og lidt til. Desuden har alle produkterne nogle skønne dufte. Så hvis du virkelig vil kræse om dig selv her til sommer, så foreslår Aniston.dk at du straks løber ned og investerer i disse dejlige produkter.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce