Aniston

Aniston anbefaler: Leona Lewis

Se videoen til debutsinglen i fuld længde

Det nye musik show "X-Factor" har ramt landet, og hundredvis af unge og håbefulde sangere og sangerinder har tålmodigt stået i kø for at komme til audition, i henholdsvis København og Århus. Men tror man, at talentshowet er en dansk opfindelse, så tro om igen. I England, som showet stammer fra, er man allerede igang med femte version, som kommer på skærmen her i 2008.
ANNONCE
Aniston anbefaler: Leona Lewis
En af disse håbefulde unge sangerinder, som stod og frøs, mens hun ventede på at komme ind til den engelske jury i 2006, var Leona Lewis.

Leona Lewis er født af en afro-carrabinsk far og en engelsk mor. Hun er den mellemste af tre børn og har to brødre. Hun er født og opvokset i London.

Hun vidste allerede i en tidlig alder, at musik skulle være hendes vej i livet, og heldigvis havde hun forældre, som ikke kun forstod at bakke op om hendes ønske, men som også kunne se, at hun havde et usædvanligt talent.

Som kun fem-årig blev hun derfor indskrevet på Silvia Young Teather school. Senere gik hun på kunst-akademierne Italia Conti og Britt School, som har haft mange berømte elever, og hvor hendes sidemand var ingen ringere end Katie Mehlua. 

På trods af at hun skrev sin første sang som kun 11-årig og vandt flere sangkonkurrencer, kom hun dog efter endt skolegang ikke rigtig nogen vegne med hendes musik og karriere.

I stedet for at gøre det, hun elskede, nemlig synge, arbejdede hun på Pizza-Hut, som receptionist og hvad der ellers bød sig til af jobs. Indtil hendes kæreste en dag foreslog hende at deltage i den tredje udgave af det engelske talent show X-Factor. 

Ikke kun blev Lewis udtaget til at deltage, men stod den 16. december 2006 på scenen som vinder af showet. Førstepræmien var en pladekontrakt på en million engelske pund. Hun blev taget under armene af producer Simon Cowell, manden som også står bag udsendelser som American Idol og X-Factor, og den 20. december samme år blev hendes første single "A moment like this" udsendt.
ANNONCE
Aniston anbefaler: Leona Lewis
Den digitale udgivelse fandt dog allerede sted den 17. december, og allerede efter kun en halv time, var singlen blevet downloadet 50.000 gange, og en verdensrekord var samtidig en realitet, da det er første gang, det er sket. 

Ugen efter havde singlen solgt over 600.000 kopier, og Leona Lewis er dermed den mest sælgende, kvindelige debutant nogensinde. Den 24. december strøg nummeret til tops på de engelske hitlister og er derefter fortsat med det verden over. 

Med hjælp fra nogle af verdens bedste sangskrivere, har hun her et år senere færdiggjort sit første album, som har fået titlen Spirit. Det er et fantastisk album, fyldt med numre, som alle ville have potentiale til at blive hits. Debutalbummet er på gaden herhjemme den 28. januar, men du kan allerede her og nu på Aniston.dk få en smagsprøve på det, i form af videoen til "Bleeding love", som her kan ses i fuld længde.

Videoen kan ses her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce