Aniston

Amore Infelice

Suspekt ryster igen en fantastisk video ud af ærmet

Atter engang er det produktionsselskabet Intense, som også stod bag videoen Proletar, som har været på spil, og sammen med Zentrope har de fremtryllet et rent lille eventyr.
Amore Infelice
Michel Krogh Winkler og Tore Rex Andersen har med deres sidste videoproduktion vist, at vi her i vores lille, danske land har så høj en standard, at man bestemt ikke behøver at se sig om i udlandet, når man skal have lavet en musikvideo. 

I fire minutter og 42 sekunder bliver man taget med til et univers, som kunne være hentet direkte ud af en Tim Burton film. Videoen, som er optaget dels i København, dels i Bukarest, tager dig med drilsk nøjagtighed ud på en følelsesmæssig rutchetur. Tværs igennem en mands ulykkelige kærlighed, hvor man møder både den udkårne og hans indre dæmoner.

Koncerter
På trods af massevis af koncerter i alle større byer sidste år, er Suspekt klart friske på en ny og meget større tur, som denne gang også kommer til at omfatte mange af de mindre spillesteder. Efter to koncerter i Torshavn på Færøerne 22. og 23. februar 2008, starter de touren den 28. februar 2008 i Vejle.

Hele koncerttouren kan ses her: Primanocte koncerter. På samme side er der samtidig også mulighed for at se alle deres andre videoer.

Tjek videoen her
ANNONCE
Amore Infelice
Del

Seneste nyt