Aniston

Altid billigst på bestsellers

Nu sænker SAXO bogpriserne

Den 1. juli 2006 trådte en ny aftale mellem konkurrencestyrelsen og den danske bogbranche i kraft. Aftalen er et skridt mod øget liberalisering, altså frie priser på bøger. Forlagene må nu højst sætte faste priser på 10 % af deres bøger, og den faste pris gælder nu kun i kalenderåret + fem måneder.
ANNONCE
Altid billigst på bestsellers
SAXO.com fejrer aftalen med et nyt tiltag: SAXO - Altid Billigst på Bestsellers.

Kort fortalt betyder det, at SAXO tilbyder bestsellers med prisgaranti. Via bogpriser.dk checker SAXO løbende priserne hos forskellige boghandlere i Danmark og går så ind og sætter den laveste pris i markedet. Lige nu kan man hos SAXO spare op til 70 % i forhold til normalprisen.

De mest populære bestsellers i Danmark er et bredt udvalg hentet fra både SAXO's egne bestsellerlister og andre større boghandlerkæder i Danmark. Finder en kunde en bog billigere et andet sted end SAXO, for eksempel i et lokalt supermarked, gælder prisgarantien naturligvis også.

For bestsellers, som ikke har fri pris - de såkaldte fastprisbøger - tilbyder SAXO gratis levering. Så selv om SAXO i sagens natur ikke kan være billigst her, findes bogen ikke billigere andre steder.

"De friere priser vil medføre øget konkurrence i bogbranchen til gavn for kunderne. Med det nye tiltag Altid Billigst på Bestsellers satser vi på tage førertrøjen på, så vi får endnu mere gang i salget af bøger på nettet", siger Jørgen Balle Olesen, administrerende direktør i SAXO.com, Danmarks største internetboghandel.

Læs mere om Altid Billigst på SAXO.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt