Aniston

Alternativ jul

Der er en masse muligheder

Er du også kommet til det punkt i livet, hvor juleaften har fået en anden betydning for dig end hidtil? Til det punkt, hvor du savner et alternativ til den traditionelle jul med familien? Er du dømt til at fejre den alene, eller hænger julen dig bare så langt ud af halsen, at du er ved at brække dig? 

ANNONCE
Alternativ jul
Fortvivl ikke, for der er masser af alternativer til den traditionelle jul i dagens Danmark. Vil du gøre en forskel, holde jul med en masse andre mennesker, rejse eller en tur i byen kan du gøre det lige præcis, som du har lyst til.

Julenatklub på RUST
Tid: Fra klokken 24:00
Entré: Fri entré
Rust ligger: Guldbergsgade 8, 2200 København N.
Visit: rust.dk

RUST er opkaldt efter den tyske pilot, Mathias Rust, som landede med en lille sportsflyver på Den Røde Plads i Moskva i 1987. Det var enden på den Kolde Krig. Fra juli 1989 fungerer Kafé Rust som bevægelsens kampagnecafé og festlokale.

Da de åbner i 1990, som et offentligt musiksted, bliver det en kæmpe succes, og de har senere udvidet med flere lokaler, så der er plads til 530 mennesker. Bemærk, at man skal være over 21 år, når man skal ind på natklubben fra klokken 23:00 - 05:00. Fra 21:00-23:00 er der ingen aldersbegrænsning.

X-MAS PARTY på Stengade 30
Tid:
Fra klokken 23:.00
Entré: 60 kroner
Stengade30 ligger: Stengade 18, 2200 København N.
Visit: stengade30.dk

Stengade30 startede som et sted for slumstormere i 1979, og har senere udviklet sig til et superfedt spillested med vægt på undergrundens genre. Stedet fungerer både som café, spillested og galleri, og holder omkring 250 koncerter om året, med blandt andre de obligatoriske Ruba'dub Sundays.

Medlemskab koster 60 kroner om året.

Juleaften på Christiania
Tid:
Fra klokken 17:00
Entré: Gratis
Visit: christiania.org
Christiania ligger: Prinsessegade 49, 1422 København K.

Juleaften på Christiania bliver afholdt i Den Grå Hal med et kæmpe juletræ og en masse julepynt. Ingen tilmelding er nødvendig, bare kom og vær med, når julen bliver fejret i stor stil. Der vil blive lavet lækker mad med økologiske grøntsager fra Svanholm Gods, mens Sunshine Bakery står for kødretterne. Spændende arrangementer ved Katastrofeteateret, musik og en juleprædiken af Christianias lokale præst.

Ud at rejse
Kunne du tænke dig at se julestjernen på toppen af en palme, så kunne det måske være på tide, at du tager på en rejse til de varme solstrejf og prøver, at holde en utraditionel jul med de lokale beboere, eller på det hotel, du bliver indlogeret på. Der er mange muligheder og valget er dit.
Visit: dk.kelkoo.com

Cruise til Oslo med DFDS
Du kan også vælge, at tage til søs med DFDS Seaways, og cruise en tur til Oslo og holde din jul ombord med kæresten eller dig selv. Og lade dig/jer opvarte med lækker mad og vin.
ANNONCE
Alternativ jul
Turen koster fra 1.808, og jo tidligere du bestiller, desto billiger får du rejsen. Turen indeholder en kæmpe buffet, vin, to overnatninger i en af skibets små kahytter, Night Club, velkomstdrinks og meget mere.
Visit: dfds.dk

Jul i godhedens tegn som frivillig
Vil du gerne bruge din jul uselvisk, og i stedet gøre en forskel, så kan du gøre som mange andre danskere, og gøre en frivillig indsats så andre mennesker kan få en god jul. Det eneste det kræver er, at du selv tager stilling til et initiativ.

Der er utallige muligheder, du kan blandt andet gå ind på frivillig.dk og søge selv, eller ringe til disse forskellige foreninger, og spørge, om de har brug for en hjælpende hånd.
Visit:
Frelsens Hær 
Røde Kors 
Besøgsven på et plejehjem 
Kirkens Korshær 
Frivillig hvor som helst?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce