Aniston

Alpha & Omega

Mest for børn - og kun lidt for voksne.

3 ud af 6 stjerner
Alpha & Omega

"Alpha & Omega" er en film om to ulve, som er bedste venner, men som, fordi de bliver ældre, bliver mødt af nye udfordringer.

De to ulve, Kate og Humphrey, er to meget forskellige ulve.

Kate er en alphaulv, som skal uddannes for, at hun kan være en ægte alpha, og som sætter disciplin, pligt og ansvar før alt.

Humphrey, som ellers er Kates bedste ven, er det helt modsatte. Han er en såkaldt omegaulv, som synes skæg, kammerater og løssluppenhed er det vigtigste.

Og i ulveverdenen har alphaer og omegaer ikke noget med hinanden at gøre ... Alphaer er nemlig meget mere værd end omegaer.

Ulve på eventyr
Kate er desuden datter af den vestlige ulvefloks leder, og derfor skal hun giftes med sønnen af den østlige ulvefloks leder, så de to flokke kan holde sig gode venner.

Men da Kate og Humphrey bliver fanget af parkbetjente, bliver ægteskabet udskudt. Flokken kan ganske enkelt ikke finde bruden, og det er ikke så sært. Kate og Humphrey ender nemlig på noget af et eventyr!

Undervejs er Kate ivrig efter at komme hjem. Men ulvenes vej tilbage byder på en hel del udfordringer.

Men som i ethvert andet eventyr, så ender det med en forelskelse - eller faktisk to.

Børnefilm med happy ending
"Alpha & Omega" er en sød lille film.

Den er ikke specielt overraskende eller anderledes eller for den sags skyld sjov, men den er på den anden side heller ikke tiltænkt voksne.

Hvad den dog egner sig perfekt til er at blive hentet frem, når du skal se en film med nevøen, niecen, sønnen, den lille kusine eller, hvem du nu kunne tænkes at se tegnefilm med på en regnfuld efterårsdag.

I vil sammen kunne nyde en fin lille kærlighedshistorie mellem to ulve, som ikke må få hinanden, men som til sidst gør oprør og ja ... Uden at afsløre for meget så ender den lykkeligt.
 


"Alpha & Omega" er udkommet på dvd den 27. september 2011.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt