Aniston

Aloe Vera

Mange naturlige produkter

Holder du af naturlige produkter, er Aloe Vera et godt valg. Aloe Vera Group har mere end tyve forskellige produkter du kan vælge mellem, som alle har et højt indhold af Active Aloe.
Aloe Vera
På hjemmesiden er produkterne opdelt i seks kategorier: Naturlægemidler, Drikke Aloe Vera, Special Produkter, Kosmetiske Produkter, Sol Produkter og Animal Produkter. Aniston.dk vil her gennemgå de forskellige produktkategorier:

Naturlægemidler
Naturlægemidlerne er for eksempel Aloe Vera Gel. Den kan ifølge Aloe Vera Group bruges til "behandling af lettere forbrændinger, solskoldning, frostskader og mindre sår". På Aloe Vera Groups hjemmeside findes en længere beskrivelse af, hvordan Aloe Vera Gel virker, når den påføres.

Det er endvidere muligt at få en spray, så man for eksempel kan spraye sig på ryggen, hvis det er der, solskoldningen befinder sig.

Drikke Aloe Vera
Drikke Aloe Vera er en form for kosttilskud (men den må selvfølgelig ikke indtages i stedet for almindelig kost, kun som det anbefales på hjemmesiden og på selve flasken). Den "balancerer den naturlige fordøjelse og stabiliserer afføringsmønsteret, beskytter slimhinderne i mave-tarmsystemet og har antioxidant effekt".

Man kan også bruge den som mundskyld. Se flere detaljer på www.aloevera.dk.

Specialprodukter
Aloe Vera Groups specialprodukter består blandt andet af en heatlotion. Heatlotion er god at anvende, når man masserer hinanden, især hvis man har ømme muskler. Huden kommer på én gang til at føles kold og varm. Desuden findes der Woman-shave og Woman-aftershave.

Kosmetiskeprodukter
Dette er den kategori der indeholder flest produkter. Der er både hårshampo, balsam, lotion, creme, ansigtscreme, lipcreme og skinwash. Det vil altså sige, at der er stort set alle de produkter, man bruger, når man går i bad.

Solprodukter
Til brug i solen findes der en ansigts-solcreme, en krops-solcreme samt en solcreme specielt beregnet til børn. Desuden indeholder kategorien en Aloe Vera Lotion, som man kan blande med Aloe Vera Solcreme. Det betyder, at man selv vælger solcremens faktor, alt efter hvor meget af hver creme, man benytter.

Animalprodukter
Aloe Vera Group har også tænkt på vores firbenede venner. Der findes derfor både en spray og en gel til dyrene. Virkningen er som følger: "Køler og giver lindring ved insektbid, kløe og andre hudirritationer. Kan bruges til at rense mindre rifter og anden beskadiget hud. Er i det hele taget velegnet til stresset hud." Produkterne kan bruges til hund, kat, kanin og hest. 

Aniston.dk om produkterne
Hvis man ønsker naturlige produkter er Aloe Vera alle tiders. De fleste produkter består af en meget høj procentdel af Active Aloe. Den præcise procentdel kan ses på alle emballager, så det er let at overskue. I det hele taget er Aloe Vera Groups hjemmeside let at overskue.

Jeg vil dog foreslå dig at starte med et lille udvalg af produkterne, så du kan se, hvad du synes om dem, og om du reagerer allergisk på dem. En person syntes det kløede at benytte Aloe Vera Gel og to personer syntes Aloe Vera Heatlotion fik ryggen til at svide så meget, at de måtte gå i bad bagefter. Reaktionerne kan sandsynligvis være afhængige af ens hud, men vær alligevel lidt opmærksom i starten. Har du spørgsmål, kan du benytte "kontakt-ikonet" på Aloe Vera Groups hjemmeside, de er relativt hurtige til at svare.

Ikke alle produkter er testet af Aniston.dk. Indtagelse samt benyttelse af produkterne sker på eget ansvar.

Tak til Aloe Vera Group for venlig fremsendelse af produkter til anmeldelse samt for illustrationer til artiklen, der alle er hentet på www.aloevera.dk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt