Aniston

Alligator Slicer

Er du doven i et køkken, eller har du bare travlt? Du kan jo lade alligatoren skære dine grøntsager for dig.

Alligator Slicer
Undertegnede kan godt lide at stå i køkkenet - hvis det altså ikke tager alt for lang tid!

Men hvis nu man forestillede sig, at man kunne snitte en gulerod med et enkelt tryk, så ville det da være dejligt nemt at lave en ordenlig omgang snittede gulerødder til eksempelvis wokretten. 

Men men... De fleste af os må klare det med håndkraft, og let's face it: Det tager tid, fordi man ikke just snitter grøntsager med samme fart, som professionelle kokke gør.  

Aniston.dk har dog testet aggregatet, som gør dine snitterier mindst lige så hurtige som enhver Jamie Oliver eller Gordon Ramsey. 

Der skal nemlig bare en alligator til!

Bidsk familie

Alligator Slicer er en svensk opfindelse og er det nyeste medlem af Alligator-familien, der også rummer et par andre "vi-gør-det-nemt-for-dig-i-køkkenet-dimser".

Den skærer dine grøntsager med et enkelt tryk og i ensartede skiver på 5,5 mm, så eksempelvis tomaten ser fin og indbydende ud, når den serveres i skiver.

Perfekte skiver

Sliceren er super nem at bruge.

Du skal blot få grøntsagerne eller frugten til at passe i maskinen (den kan ikke tage en hel gulerod, fordi den bliver for lang. Men en halveret gulerod snapper den nemt) og så mase den øverste del ned.

Så har alligatoren skåret perfekte skiver. Og den klarer både frugt og grøntsager. Så den er også perfekt til at skære citron eller lime til en dejlig kold kande vand.

Den skærer præcis i et hug og er nem at bruge - bare hold pølsefingrene væk fra de skarpe knive! De er IKKE for børn!

Mest for multi-snittere
Er du single, der oftest laver mad til en enkelt person ad gangen, er Alligator Slicer nok lidt over kill, da den jo trods alt fylder i køkkenskabet.

Men hvis du ofte snitter grøntsager og laver mad til flere personer, vil den kunne gøre din hverdag noget nemmere.

Alligator Slicer er forresten forholdsvis nem at rengøre, fordi du kan skubbe de rester, der måtte sidde i maskinen, op med en lille dims, du bare kører op. Så fanger den overskydende snitte-rester, og resten kan du nedsænke i sæbevand og få ren på den facon. Dernæst kan den lufttørre, da det er svært at nå rundt i alle ender og kanter med et viskestykke.
 

Alligator Slicer har en vejl. udsalgspris på 450 kr. og forhandles blandt andet her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce