Aniston

Alle elsker Miriam

Skandaleramt datingshow kommer til Danmark. Er det i virkeligheden bedrageri?

Du tror du skal score den lækreste mexicansk sild, og kæmper en hård kamp i flere uger og så viser det sig at denne smukke kvinde i virkeligheden er en mand.

Tidligere i år blev realityshowet -There's Something About Miriam- vist i Storbritanien. Der var stort postyr omkring udgivelsen af serien, som til sidst fik grønt lys til, at blive vist for den britiske befolkning.

Søndag den 13. juni 2004, kl. 19.30 har selv samme "dating-serie" præmiere på dansk TV3.

I england blev det en stor skandale, hvor deltagerne følte at de var blevet ført bag lyset og ydmyget af produktionsselskabet. Sagen endte med, at alle 6 deltagere, fik en meget stor pose penge som erstatning.
ANNONCE
Alle elsker Miriam
Det skete i England

Serien som i Danmark hedder - Alle elsker Miriam- gik ud på, at 6 unge hetroseksuelle mænd blev præsenteret for en gruppe smukke unge kvinder. Alle 6 mænd valgte den 22 årige Miriam fra Mexico. I de efterfølgende afsnit fik de alle rig mulighed for, at lære hende bedre at kende og mange af dem forelskede sig i den smukke kvinde. I det store og hele gik det ud på, at de hver især skulle vække Miriams interesse for netop dem. Hele serien slutter med, at Miriam vælger 1 en af de 6 single mænd, som vinder ca. 110.000 kr. og en uges luksusferie sammen med Miriam.

Da serien starter ved deltagerne ikke andet end, at Miriam bare er skøn, smuk og yderst veldrejet. De ved ikke at Miriam, der åbenbart er en super god skuespiller, i virkeligheden er transseksuel og kun mangler én operation før hun kan kalde sig 100% kvinde.

Først i sidste afsnit bliver det afsløret, og deltagerne føler, at de er blevet bedraget. En tidligere marinesoldat, hvis profession ellers har ry for at være noget af det barskeste vi kender, brød sammen i gråd over ydmygelsen. Havde de ikke fået den før omtalte "pose penge", var de 6 mænd enige om, at lægge sag an mod produktionsselskabet.

Miriam forstår ikke helt deres fortørnelse, da selskabet jo havde sagt at der ville være overraskelser i programmet. - Men er der ikke grænser for hvilke overraskelser man kan byde andre! Hun, eller han om du vil, forsvarer sin deltagelse i programmet med, at hun ville skabe større forståelse for transseksuelle. -Altså på bekostning af andre!

Sommer på TV3

Det skulle undre mig om ikke det program bliver en stor succes når det til sommer kommer til Danmark. Det er virkelig guf for seriefreaks, der elsker skandaler i urealistiske shows. TV3's programchef Jesper Grønholdt siger til Ekstra Bladet, at vi ikke kommer til, at se en dansk udgave af - Alle elsker Miriam-, kun noget der ligner. Han mener, at danske seere vil få stor glæde af serien. -Gad vide hvad han mener med det?

Hvad mener du?

Har de engelske deltagere været udsat for bedrageri?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce