Aniston

All for Children tote

Lovisa Burfitt designer taske til fordel for “All for Children” for H&M.

H&M har fået Lovisa Burfitt til at designe deres næste musthave-sag til fordel for den gode sag.
All for Children tote
Totes og tasker kan man ganske enkelt ikke få nok af, og nu introducerer H&M endnu en skøn tote, der kan pifte sommer-outfittet op.

Den svenske illustrator Lovisa Burfitt har nemlig designet print til en fin taske i økologisk bomuld - alt sammen for at rejse penge til H&M og UNICEF's "All for Children"-projekt.

Sonia Rykiel har tidligere designet to tasker i økologisk bomuld, hvoraf den ene var en del af den strikkollektion, Rykiel designede i samarbejde med H&M.

Lovisa Burfitts taske lander først i butikkerne til juni, men hvis du får fingrene i tasken får du både en fin tote og donerer samtidigt penge til "All for Children", da 30 % af salget går direkte til projektet.

"All for Children" er H&M's hidtil største projekt i samarbejde med UNIFEF og sigter efter at forbedre levevilkårene for børn, der bor i Sydindiens bomuldsproducerende områder. Projektet, der blev søsat i 2009, løber over en femårig periode og opererer med et budget på 4,5 millioner dollars doneret af H&M.

En fjerde taske, der designes af endnu en kendt illustrator, vil blive solgt i butikkerne fra august måned, også med henblik på at støtte "All for Children"-projektet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE