Aniston

Alkoholiker?

Det er nu bekræftet, at Lindsay Lohan er på afvænningsklinik

Presset har åbenbart været for stort for den 20-årige skuespiller og model, Lindsay Lohan. Hun er taget på afvænningsklinik efter utallige byfester, og endnu flere drinks. Hun har gået til AA-møder i et år, men det har, ifølge en af hendes venner, været for svært at opretholde, idet hun har skulle indspille film ved siden af. 
ANNONCE
Alkoholiker?
Afvænning
Lohan er nu fast besluttet på at gøre noget ved hendes alkoholproblem, oplyser hendes repræsentant til "People Magazine". Lohan ser positivt på det valg hun har taget, og ser frem til at fortage, en positiv ændring i hendes ellers så hektiske liv. Lohan har valgt at satse på sit helbred frem for sin facade.

Hvad med karrieren? 
På nuværende tidspunkt er hele indspilningen til thrilleren, "I Know Who Killed Me" indstillet. Først på grund af den blindtarmsoperation hun skulle igennem, og nu på grund af afvænningen.

Man kunne tro, at hun var lidt af en byrde for filmholdet, men dog siger Lohans repræsentant, at filmen, lige som alle andre film, har en forsikring, som dækker hendes efterhånden store fravær.

Lohans arbejdsdag består af 13 timer, desuden har hun en rolle, som kræver en meget stærk psyke, og det magter hun absolut ikke på nuværende tidspunkt, siger hendes repræsentant til "People Magazine".

Alt under kontrol 
Lindsays mor udtalte til "People Magazine", dagen efter Lindsay checkede ind på klinikken, at alt nu er under kontrol. Hun er stolt af, at hendes datter har taget det store skridt og har fuld forståelse for, at det hele blev for meget for hende.

Mere om Lindsay Lohan
Lohan startede sin skuespillerkarriere i familiefilmen "Forældrefælden", og siden dengang har hun spillet med i et stort antal film blandt andet "Mean Girls." Derudover har hun for nylig været model for Miu Miu's efterårs/vinter-kollektion 2006/2007.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE