Aniston

Alice in chains

Efter 10 års pause, kommer rockgruppen endelig med et længe ventet studiealbum til september.

Det legendariske rockband ALICE IN CHAINS har signet en eksklusiv verdensomspændende aftale med EMI's Virgin Records og er nu ved at lægge sidste hånd på deres første studiealbum i 10 år.
Alice in chains
Bandet og produceren Nick Raskulinecz (Rush, Foo Figthers) begyndte indspilningen sidste oktober i Studio 6060 i Northridge California og har for nyligt mixet albummet i Henson Studios i Hollywood. Det længe ventede album, er sat til at blive released til september. 

Guitarist/vokalist Jerry Cantrell, trommeslager Sean Kinney og basist Mike Inez blev genforenet i 2005, til et velgørenheds arrangement for tsunami ofrene i Indonesien. Kort tid efter begyndte de at turnere med den nye guitarist/vokalist William DuVall.  

'Det har været en meningsfuld rejse og noget af en historie' siger Cantrell. 'Vi er virkelig glade for at have fundet et hjem på Virgin/EMI og glæder os til fortsat at skrive nye kapitler til Alice'.  

'Vi er et godt sted', tilføjer Kinney. 'Vi har lavet en plade som vi er rigtig stolte af, vi har fået et musikalsk passioneret team og vi er spændte på hvad vores fans siger til de nye sange'.  

'Alice In Chains har været en kæmpe del af den musikalske evolutuion og jeg kan ikke fatte, at vi får lov at arbejde med dem' siger Rob Stevenson, direktør for Virgin Records. 'Deres musik kommer til at minde os alle sammen om, hvad det er vi har savnet og der er en helt fantastisk stemning, som emmer af spænding og dedikation på EMI verden over, jo nærmere vi kommer på dette album's release'. 

Gennem deres utrolige karriere, er Alice in Chains flere gange blevet nomineret til den eftertragtede Gramy pris, solgt mere end 17 millioner albums verden over og haft 11 singler på hitlisternes top 10.
ANNONCE
Del

Seneste nyt