Aniston

Alice i Eventyrland

Glæd dig! Tim Burtons Alice i Eventyrland kommer nu på DVD - og du kan vinde den lige her!

Så du Tim Burtons "Alice i Eventyrland", da den gik i biografen, så vil du vide, at den er værd at gense på DVD - du kan også bare vinde den her på Aniston.dk!

Alice i Eventyrland
Nyd et gensyn med skønne Johnny Depp som The Mad Hatter eller se Tim Burtons "Alice i Eventyrland" for første gang, når den udkommer på DVD og BluRay den 6. juli og få samtidig chancen for at vinde filmen på DVD lige her.

Stor biografsucces
Tim Burtons "Alice i Eventyrland" havde en rekordstor åbning i biograferne verden over, og pr. dags dato har filmen indspillet for over 1 milliard dollars verden over.
 
Det er altså ikke en hvilken som helst film, der nu udkommer på DVD og BluRay. Tim Burtons episke og fantasifulde film "Alice i Eventyrland" er nemlig blevet Disneys fjerde mest indbringende film gennem tiden!
 
Tim Burtons "Alice i Eventyrland' er da også baseret på og inspireret af forfatteren Lewis Carrolls populære børnebøger 'Alice i Eventyrland' fra 1865 og 'Alice i Spejlland' fra 1871. Og historierne holder altså stadig - og specielt den kære Johnny Depp præsterer mesterligt skuespil i rollen som The Mad Hatter eller Den Gale Hattemager.

Alice tilbage i Eventyrland
Walt Disney Pictures og Tim Burtons udgave af "Alice i Eventyrland" byder på et spændende eventyr i Eventyrland i en ny version.

Den 19-årige Alice, der spilles af Mia Wasikowska, vender tilbage til det mærkværdige Eventyrland - et sted hun besøgte allerede som barn, men som hun ikke kan huske noget om.

I en verden, der ikke ligner noget andet, begiver Alice sig ud på en farefyldt færd, for at redde landet fra den ondskabsfulde Røde Dronning, spillet af Helena Bonham Carter.  

I rollerne som de underfundige figurer i Eventyrland ses Johnny Depp (Den Gale Hattemager), Anne Hathaway (Den Hvide Dronning), Crispin Glover (Hjerter Knægt), Matt Lucas (Tweedledee & Tweedledum) samt mange flere.
 
Alice i Eventyrland er en film for hele familien, der tager alle med på en vidunderlig og magisk rejse!

Bonusmateriale
Og som om den skønne film ikke var nok, så byder DVD'en og BluRay'en også på lækkert bonusmateriale i form af en tur bag kulisserne og de teknikker, der blev brugt til at skabe de eventyrlige figurer i filmen.

Vi får et kig på Tim Burtons vision om figurerne, forskellen mellem bogen og Disneys version af Alice og om, hvordan hun blev udviklet som karakterskuespiller, da hun begiver sig gennem Eventyrland.

Og så får vi et dybere indblik i Den Gale Hattemagers verden og Johnny Depps forvandling til Hattemager.

Tim Burtons "Alice i Eventyrland" udkommer på DVD og BluRay 6. juli 2010.
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** 

VIND ALICE I EVENTYRLAND!
Du kan vinde Tim Burtons "Alice i Eventyrland" her på Aniston.dk frem til 20. juli 2010.

Klik dig videre til konkurrencen her.
 
ANNONCE
Del

Seneste nyt