Aniston

Alenemor: Sådan giver du din privatøkonomi de bedste rammer

Alenemor: Sådan giver du din privatøkonomi de bedste rammer

Den seneste statistik fra Danmarks Statistik fortæller, at der er 151.764 enlige kvinder med børn i Danmark. Som alenemor kan det være en udfordring at få klaret alle de daglige pligter samtidig med, at man skal bevare overblikket over sin privatøkonomi. Skal du give din privatøkonomi de bedste rammer, så bør du følge nogle basale økonomiske tips. 

Spar penge på tøj til dig selv og dit barn
Det er helt normalt, at man løbende køber tøj til sig selv og sit barn, hvilket man selvfølgelig også kan gøre, selvom man er alenemor. Vil du gerne undgå, at tøjindkøb bliver en stor udgiftspost, så bør du være opmærksom på, hvordan man kan spare penge på tøj og sko. Er du vant til at handle i fysiske tøjforretninger, hvor priserne ofte er høje, så bør du overveje at handle på nettet i stedet.

Der er mange veletablerede webshops, der sælger moderigtigt tøj i høj kvalitet til mor og barn. Opsøger du nogle af disse webshops, så kan du med stor sandsynlighed reducere dine udgifter. Se udvalget på Lillefigaro.dk, hvis du er interesseret i at spare penge på tøj.

Tag en snak med din bankrådgiver
Er du ved at miste det økonomiske overblik, så bør du tage en snak med din bankrådgiver, før din privatøkonomi brister. Der er intet flovt i at fortælle om sine økonomiske udfordringer til sin bankrådgiver, da det netop er hans/hendes job at lytte og yde kompetent rådgivning.

I dag kan man booke samtaler med sin bankrådgiver med meget kort varsel, hvilket du selvfølgelig bør benytte dig af. Det vil kunne give dig ro i maven at tale om dine eventuelle udfordringer samtidig med at du vil blive præsenteret for relevante løsningsforslag.


Vær godt forsikret
Man kan skære ned på mange af sine udgiftsposter, men man bør ikke skære ned på forsikringsposten. Det er nemlig meget vigtigt, at du er godt forsikret, hvis du vil undgå at sætte dig og dit barn i en uheldig situation. Det er f.eks. en rigtig god idé at være medlem af en a-kasse, så man kan forsikre sig mod arbejdsløshed. Mister du en dag jobbet, så behøves du ikke at gå fra hus og hjem, da du kan få udbetalt dagpenge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce