Aniston

Akvariesiden.dk

Seriøs side om fisk og akvarier

8 ud af 6 stjerner
Har du et akvarium, eller overvejer du at anskaffe dig et? Akvariesiden.dk er alle tiders sted at starte. Her finder du alt lige fra salg af fisk og akvarier til forum og artikler om emnet.
Akvariesiden.dk
Akvariesiden.dk er opbygget, så den er meget let at finde rundt på, også ved første besøg. Hvis man vil deltage i debatterne i forumet skal man oprette en (gratis) bruger, men der er masser funktioner, hvor det ikke er nødvendigt at have en bruger.

Artiklerne og forum-trådene er lærerige, både hvis man går og tænker på at købe et akvarium, og hvis man har haft et i flere år. Medlemmerne spænder fra folk, der lige har købt deres første akvarium, til erfarne akvarister, der opdrætter fiske-stammer til salg.

Det betyder, at der i forummet er god mulighed for at få svar på spørgsmål fra folk der ved, hvad de taler om. Der er desuden mange personer der virkelig er engagerede akvarister, hvilket betyder, at man kan være heldig at få svar på et forum-indlæg efter kun ti minutter.

Salgs- og købe-annoncerne bliver opdateret flere gange om dagen, så du kan faktisk gå direkte ind på siden og købe dit første akvarium (brugt), hvis du har lyst til det, ligesom du kan købe fisk i alle afskygninger og selvfølgelig planter.

Der er desuden en konkurrence cirka en gang om måneden, hvor det er muligt at vinde akvarieudstyr.

Akvariesiden.dk vidner om stor seriøsitet, men alligevel er der stadig plads til folk, der er helt nye inden for faget. Det er en side, hvor der er plads til alle. Den er spækket med smukke farvefotos af fisk, og som sagt let at finde rundt på.

Aniston.dk anbefaler varmt alle, der interesserer sig for akvarier at besøge Akvariesiden.dk!
ANNONCE
Del

Seneste nyt