Aniston

Aktiv ferie: Playitas

Playitas: Sol, strand og sport - men også så meget andet.

Jeg kommer ikke fra en aktiv familie. Jo, jeg har da dyrket både håndbold, gymnastik, springgymnastik samt yoga og pilates og fitness over årene. Sport har dog ikke som sådan fyldt så meget i min verden, nogensinde, og det kommer det nok heller ikke sådan lige til.

Derfor stod min barndoms og ungdoms ferier heller ikke på ture til det ellers så populære La Santa Sport, hvor mange af mine klassekammerater samledes i sommerferierne. Nej, vi tog til Østrig og gik ture i stedet for - eller var i badeland i Holland.

Sidste forår havde jeg dog fornøjelsen af at være på ferie med sport på programmet!

Det var ikke noget, jeg egentlig selv ville have valgt, hvis jeg havde siddet med alle feriedestinationerne og -mulighederne foran mig på skærmen. Men mine dage på det super lækre og gennemførte resort Playitas på golde og smukke Fuerteventura var alligevel rigtig fede og dejlige, fordi jeg fik lov til at prøve det af - og jeg fik rent faktisk dyrket lidt sport og dermed prøvet kræfter med vandaerobic, yoga i den bagende middagssol, havkayak samt, ikke mindst, et prøvedyk i vandet ud for resortet.

Playitas er dog også alt mulig andet end sport. Der er gode restauranter på resortet, butikker, mulighed for at gå på sportsbar efter mørkets frembrud samt for at besøge den lille hyggelige by rundt om hjørnet.

Selvom man altså ikke er 100 pct. sportsfanatiker, eller er den eneste i familien eller vennekredsen, som endnu har en marathon til gode, så kan man godt have en rigtig god, varm, dejlig og hyggelig ferie - og så ellers dyrke det sport, som man lige har energi og lyst til.

Playitas?! Jeg tror sgu, vi ses igen!


Se evt. mere om Playitas på Apollo Rejsers hjemmeside.
ANNONCE
At dyrke sport under palmerne er bare lidt sjovere end i det lokale fitnesscenter! - Aktiv ferie: Playitas At dyrke sport under palmerne er bare lidt sjovere end i det lokale fitnesscenter!
Vandaerobic for dem, der gerne vil have sved på panden, mens de føler sig vægtløse i vandet. - Aktiv ferie: Playitas Vandaerobic for dem, der gerne vil have sved på panden, mens de føler sig vægtløse i vandet.
Værelserne på Playitas fås i alle størrelser - alle moderne og pæne. Vælger man et mindre af slagsen, kan man trøste sig med, at man ikke kommer til at bruge meget af sin tid på værelset. - Aktiv ferie: Playitas Værelserne på Playitas fås i alle størrelser - alle moderne og pæne. Vælger man et mindre af slagsen, kan man trøste sig med, at man ikke kommer til at bruge meget af sin tid på værelset.
Der er pools til svømning og pools til leg - samt naturligvis til de mindste.  - Aktiv ferie: Playitas Der er pools til svømning og pools til leg - samt naturligvis til de mindste.
Indtag endelig maden på en af resortets restauranter. Der er rig mulighed for sund og meget lækker spise. - Aktiv ferie: Playitas Indtag endelig maden på en af resortets restauranter. Der er rig mulighed for sund og meget lækker spise.
Playitas har sit eget dykkercenter, hvor der er mulighed for at prøve det af i poolen - eller købe et prøvedyk i havet. - Aktiv ferie: Playitas Playitas har sit eget dykkercenter, hvor der er mulighed for at prøve det af i poolen - eller købe et prøvedyk i havet.
Pas på med at begynde på de fritterede blæksprutter! De er meget vanedannende!! - Aktiv ferie: Playitas Pas på med at begynde på de fritterede blæksprutter! De er meget vanedannende!!
Afslapning i solen er (også) helt legitimt på Playitas! - Aktiv ferie: Playitas Afslapning i solen er (også) helt legitimt på Playitas!
Del

Seneste nyt