Aniston

[Adventskonkurrence]: Tre måneders forbrug af Neutral vaskekapsler

Så kan juledugen, forklædet og julesokken roligt ryge i maskinen.

Jeg er gået hen og er blevet ret så stor fan af de vaskekapsler, som Neutral lancerede for cirka et års tid siden. Det er der mange grunde til, men de to primære er, at de 1) er parfumefri, og det skal vaskepulver i min verden være - især med barn i huset, og 2) de er doseret for en, hvilket betyder, at man slipper fuldstændigt for at stå og fedte rundt med vaskepulver, som alligevel ender med at rende ud over det hele eller drysse ned på gulvet.

De små vaskekapsler er lavet således, at du bare smækker en enkelt kapsel ind i maskinen (to, hvis tøjet er meget beskidt), så fyldes vaskemaskinen med tøj, og så sætter du ellers bare maskinen i gang! Bum! Nemmere bliver det faktisk ikke. 

Neutrals vaskekapsler har i øvrigt været med os i bagagen, når vi har været på ferie, fordi det er super nemt lige at smide et par stykker i en fiks lille tupperware og så lægge i kufferten - just in case, du ved.

Summasummarum, Neutrals vaskekapsler er guds gave til den travle kvinde, der ikke gider besvær i kedelige hverdagssituationer. Jeg er stor fan, og jeg er derfor også super glad for, at jeg i den sidste adventskonkurrence i denne omgang har fået lov til at give en heldig vinder mulighed for at vaske med Neutrals vaskekapsler i hele tre måneder og dermed spare på vaskepulverbudgettet, så der er råd til et par gode bøffer i stedet. 

Vil du deltage? Hop ned i bunden på siden ;-)

ANNONCE
[Adventskonkurrence]: Tre måneders forbrug af Neutral vaskekapsler
[Adventskonkurrence]: Tre måneders forbrug af Neutral vaskekapsler

*** Vind Neutral vaskekapsler ***

I årets sidste adventskonkurrence har du chancen for at vinde tre måneders forbrug af Neutral vaskekapsler svarende til 180 kapsler eller ni poser à 20 stk.

Sådan deltager du i konkurrencen:

1) Indtast alle dine oplysninger nedenfor.

2) Svar på spørgsmålet.

3) Like Aniston.dk på Facebook

Konkurrencen slutter den 21. december 2014.

Husk i øvrigt, at der også skydes en sidste adventskonkurrence i gang på Aniston.dk's Facebookside i dag.

Vinderen får direkte besked på mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce