Aniston

[Adventskalender]: Campari kunstfotokalender

Camparis nye limited edition kunstfotokalender er i år en hyldest til mangfoldigheden.

Uma Thurman har hovedrollen i en række passionerede fotofortolkninger af klodens mangfoldighed i 2014-udgaven af den ikoniske kunstfotokalender fra Campari, som i år er en vaskeægte hyldest til mangfoldigheden.

Det er 15 år siden, Campari, Italiens rubinrøde signaturdrik, introducerede den årlige kunstfotokalender som en hyldest til kunstnerisk talent, passion og forførelse.

Lige siden har tidens mest toneangivende fotografer hvert år fortolket en række almenmenneskeligt vedkommende temaer gennem nogle af verdens smukkeste og mest talentfulde personligheder, heriblandt skuespillerne Salmay Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Penelope Cruz, Milla Jovovich og Benicio del Toro.
ANNONCE
[Adventskalender]: Campari kunstfotokalender
[Adventskalender]: Campari kunstfotokalender
En eksplosion af mangfoldighed og livsglæde
”Kloden er blevet mindre”. I dag kan vi tale sammen på tværs af tidszoner. Vi kan befinde os i Europa den ene dag, og i Asien, Australien eller Sydamerika den næste. Vi kan på et splitsekund blive opdateret på begivenheder, der finder sted tusinder af kilometer væk.

Vi er dermed tættere på hinanden end nogensinde, men mangfoldigheden blomstrer stadig. Hvert land og hver egn har sine skikke og sin måde at hylde livet og tilværelsen på.

Den smittende livsglæde manifesteres ikke mindst gennem hundreder af livsbekræftende festivaler, som løber af stabelen over alt på kloden hver eneste måned hele året rundt. Livsglæde, der er værd at værne om og skønne på. Mangfoldighed i al sin pragt.

Netop mangfoldighed og livsglæde, der kan udtrykkes på så vidt forskellig vis fra kultur til kultur, er temaet for 2014-udgaven af Camparis kunstfotokalender, som denne gang har den legendariske og mangefacetterede stjerneskuespiller Uma Thurman i hovedrollen.

I løbet af årets 12 måneder inviterer kalenderen dermed på en inspirerende opdagelsesrejse, hvor Uma Thurman genfortolker de portrætterede festivaler i den ånd af passion, stil og karisma, som er så kendetegnende for Campari.

I januar portrætteres fx Kinas største festival, Forårsfestivalen i Beijing. I april  Hanami-festivalen i Japan, hvor livets skønhed og skrøbelighed hyldes under de blomstrende kirsebærtræer og i august gælder det ”Festival y Mundial de Tango” – verdensfestivalen for tango i Buenos Aires, Argentina, hvor hele byen slår gnister, når gaderne omdannes til et gigantisk kilometerlangt dansegulv.

De smukke fotos er taget af den internationale stjernefotograf Koto Bolofo. Bofolo er født i Sydafrika, opvokset i Storbritannien og bor i dag i Paris, hvor han bl.a. fotograferer til publikationer som Vogue, Vanity Fair og GQ og internationale kampagner for fx Louis Vuitton og Dior.

Uma Thurman har haft fremtrædende roller i en perlerække af verdenskendte film som fx Pulp Fiction og Kill Bill, og har modtaget indtil flere internationale priser og anerkendelser for sit arbejde.

Camparis kunstkalenderen udgives i et begrænset oplag på 9.999 eksemplarer og er et efterspurgt samlerobjekt verden over.
ANNONCE
[Adventskalender]: Campari kunstfotokalender
*** VIND DEN NYE FOTOKUNSTKALENDER SAMT EN FLASKE CAMPARI ***
Du har nu muligheden for at vinde en af de eftertragtede kunstkalendre samt en flaske Campari.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål.

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 7. december 2013.


Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce