Aniston

Adéle and the Secret of the Mummy

Eventyrlig film af evigt fantasifulde Luc Besson.

7 ud af 6 stjerner
Adéle and the Secret of the Mummy
En af vor tids største filmskabere, franskmanden Luc Besson, inviterer med "Adéle and the Secret of the Mummy" indenfor i et storslået eventyr i det tidlige 1900-tals Frankrig... og i en magisk verden spækket med mumier, freaks og sprællevende dinosaurer!

Den unge og smukke reporter Adèle Blanc-Sec vil gøre hvad som helst for den gode historie, og hun kaster sig derfor hovedkulds ud i eventyr af den mest halsbrækkende slags!

Frøken Adéle
Adéle er ikke en fin lille dame fra den parisiske overklasse. Hun er en pige med ben i, der ikke lader sig dupere af mænd, der skriver søde breve, eller som vil gøre hende fortræd.

Der er gang i den unge dame, og hun forstår at give den eventyrligt meget gas - specielt når hun skal vække en gammel egyptisk livlæge til live for at give hende søster, som er kommet grueligt til skade ved en tennisulykke, et liv igen.
ANNONCE
Adéle and the Secret of the Mummy
Et rigtigt eventyr
"Adéle and the Secret of the Mummy" er en skør, sjov, anderledes og yderst underholdende film.

Den er meget fransk i sin facon, men på den fine og lidt overdrevne (humoristiske) facon.

Den er bestemt et kig værd og byder på både forelskelse, action, vilde dyr, mærkelige personager, mummier og alt det andet, der åbenbart hører et rigtigt eventyr til.

"Adéle and the Secret of the Mummy" (originaltitel: "Les Aventures Extraordinaires D'Adéle Blanc-Sec") er udkommet på dvd den 3. maj 2011

Foto: Nordisk Film A/S
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce