Aniston

AC/DC

Får shop på strøget.

I forbindelse med udgivelsen af "Black Ice" slår Fona på Strøget dørene op for en butik med eksklusive varer og rock 'n' roll-ekspedienter
AC/DC
Der vil være riffs så skarpe, at fladskærmene næsten slår sprækker, når Fona på Strøget de kommende uger huser en helt særlig AC/DC-shop. Den er klar allerede har været klar fra i går, fredag, og holder åbent frem til 2. november 2008 for at markere udgivelsen af rockbandets første album i otte år, "Black Ice".
 
"Andre laver konceptbutikker for at skabe et superbrand. Vi laver en konceptbutik for at støtte op om det superbrand, vi allerede har, nemlig AC/DC. For at nå dertil som rockorkester, skal man have autenticitet, konsistens og originalitet, og det har AC/DC i overflod", siger Claus Thune, der er international marketingdirektør i bandets
pladeselskab, Sony BMG.
 
AC/DC-shoppen på Strøget bliver det eneste sted foruden acdcshop.dk, hvor man kan købe originalt "Black Ice"-merchandise. Desuden kan man selvfølgelig også skaffe sig både det nye album og alt godt fra bandets bugnende bagkatalog - et bagkatalog, som der allerede har solgt over 200 millioner albums.
 
Og eksperthjælpen er klar til at guide alle i den rigtige retning. For bag disken står blandt andet ét af landets reneste rockhjerter, Martini D'amour - og kendt som DJ Love Gun. Han har i snart fire år været bagmand for de succesfulde "Rock the Night"-arrangementer, Danmarks vildeste hardrock-diskotek.
 
Butikken blev indviet med høj rock og bare damer fredag den 17. oktober 2008.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce