Aniston

Århus Festuge

For 43'erne gang sætter smilets by kultur og fest i højsædet i en hel uge. Velkommen til Århus Festuge. Festen du ikke må gå glip af.

Så sker det igen. Århus festuge skydes i gang igen og tro mig der bliver noget for enhver smag. Men først lidt historie. Festugen løb af stabelen første gang i 1965 og er siden blevet en af de største og mest anerkendte festivaler for kunst og kultur i hele Nordeuropa.
ANNONCE
Århus Festuge
Til kulturugen (29. august 2008 - 7. september 2008) kan man opleve koncerter, udstillinger, teater, events, sportsarrangementer og meget andet, og i år er temaet "Åben By".

Med det tænkes der på erklærede "åbne byer" som Paris og Rom var det under 2. Verdenskrig, hvilket betød, at byerne var fredede, så man her kunne opbevare kunstskatte i sikkerhed for stridigheder

Af de ting, som jeg synes, man skal lægge mærke til, er der 'verdens længste sofa', 'Gob Squad' (storbyteater), masser af musikalsk festivitas med bland andet 'Hej Matematik' og 'José Gonzales', natcarbaret i spejlteltet, 'Burnt Out Punks', og hvis man er til taler, så kan man også høre på Clement Kjersgaard og Anders Fogh Rasmussen.

Derudover er der masser af andre ting at tage sig til. En masse kunstnere giver dig en mangfoldighed af oplevelser, og lur mig om ikke der bliver plads til lidt alkohol indimellem.

Selvfølgelig er der en del, der koster noget, men der er mange billige eller helt gratis events, man kan tage til. Så man behøver ikke at hæve i madkassen derhjemme, og desuden kan man få wildcard rabatter.

Kom og vær med til en fantastisk oplevelse i Århus, Smilets By.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce