Aniston

Århus Festuge - Fredag d. 28/8-09

Århus festuge bliver imorgen officielt skudt igang

28/08/2009 - 00:00 - Hjem til Århus festuge - GRATIS
Selv om du bor i vores smukke hovedstad, skal du ikke gå glip af Festugen i Århus! Derfor har Århus Festuge arrangeret, at alle københavnere med Festugelængsel kan slå sig ned foran Københavns Hovedbanegård og følge med i Festugens festligheder 24 timer i døgnet. En plakatstander foran Hovedbanegården vil i Festugen blive omdannet til en særlig Festugekanal, som blandt andet via et webkamera vil sende live fra én af Festugens mest pulserende pladser i hjertet af Århus. Få dine århusianske kammerater eller kæreste til at sende dig et virtuelt fingerkys, eller hop på toget og kør hjem til Århus Festuge.
ANNONCE
Århus Festuge - Fredag d. 28/8-09
28/08/2009 - 08:00 - Den røde rute - GRATIS
Den Røde Rute er Festugens bud på en oplevelsesrig tur gennem byen. I år bugter ruten sig fra Mølleparken langs åen til Europaplads - overskuelig for alle og en oplagt mulighed for at opleve den frilagte og forskønnede å.

I workshoppen Nedfinding 29.aug.-2.sept. bliver en stor mobil skulptur bygget op fra bunden i Mølleparken og på værkstederne i Huset på Vesterbro Torv.

Flyt arbejdet ud under åben himmel. Mølleparken bliver ét af de steder, hvor byrumsmøblet og arbejdsstationen Youmay bliver stillet op. I alt kommer 12 af møblerne til at pryde byrummet på centrale pladser, hvor Århus Kommune samtidig opretter gratis trådløs Internet.

Ikke alt er, som det plejer at være i Århus Å. Inspireret af Århus Festuges fremtidstema har kunstnerne Bjørn Kromann-Andersen, Niels Rahbæk og Søren Lyngbye skabt vandskulpturerne Evolution-automata. Skulpturerne bevæger sig ved hjælp af alternative energikilder som vind og sol.

Århus festuges plakat besøger magasin. Det er også muligt at lytte til et interview med kunstneren bag den underfundige plakat, Søren 'Papfar' Behncke.

To performere breakdanser sig i forestillingen Blind'n'braking navigation frem på Den Røde Rute med bind for øjnene. Med vilde moves, højt tempo og stor risiko for at fare vild i det hektiske og foranderlige byrum finder de to vej gennem byen.

Når solen går ned i Århus, bringer lysprojektioner en foranderlig vægdekoration til live på en gavl ved åen. Værket Human Patterns er skabt af billedkunstneren Ole Lindqvist.

Kom indenfor i Crop Marks. I Mølleparken, på Lille Torv, Store Torv og Bispetorvet vil store cirkelflader omkredse et væld af aktiviteter og funktioner som spisepladser, byrumsmøbler, beplantninger, udstillinger, leg, Farmers Market og køkkener.

Se også Fremtidens valgplakater med en række kunstneres bud på alteernative valgplakater.

28/08/2009 - 09:00 - Festugeplakaten i Magasin - GRATIS
Dette arrangement er en del af Den røde rute.

Århus Festuges officielle plakat er i år tegnet af kunstneren Søren 'Papfar' Behncke. Nu kan du komme helt tæt på originalværket i Magasins vindue ved åen og se plakatens underfundige univers af billedsprog og fremtidssymboler. I forbindelse med udstillingen er der mulighed for at lytte til et interview med Søren Behncke, der fortæller om plakaten og tankerne bag

28/08/2009 - 09:00 - Human Patterns - GRATIS
Human Patterns er en del af Den røde rute.

Når solen går ned i Århus, bringer lysprojektioner en foranderlig vægdekoration til live på en gavl ved åen. Værket Human Patterns er skabt af billedkunstneren Ole Lindqvist, der har fotograferet borgere i Århus og brugt mønstrene, der dannes mellem mennesker, som udgangspunkt for sit kunstværk.

Den Røde Rute, hvorpå Human Patterns åbenbares, er Festugens bud på en oplevelsesrig tur gennem byen. I år bugter ruten sig fra Mølleparken langs åen til Europaplads - overskuelig for alle og en oplagt mulighed for at opleve den frilagte og forskønnede å.
ANNONCE
Århus Festuge - Fredag d. 28/8-09
28/08/2009 - 09:00 - Fremtidens valgplakater - GRATIS
Fremtidens valgplakater er en del af den røde rute.

Århus Festuge har inviteret GRIB en sammenslutning af designere og kunstnere i Århus til at komme med deres bud på fremtidens valgplakat.
7 af medlemmerne er gået sammen om at skabe konceptet om det fiktive Mparti. Tre plakater med markante slogans vil pryde lygtepælene på Frederiks Plads overfor Magasin ved åen. Når din nysgerrighed bliver pirret, har du mulighed for at downloade video med politiske budskaber til din mobiltelefon.
Fremtidens måde at komme i kontakt med vælgerne? Kom forbi og døm selv.

Følgende firmaer har udarbejdet konceptet: Oddfischlein, Campfire, Madebygirls, Spagat, Worldperfect, Ruth Crone Foster og Ida Schmidt.

GRiB har samarbejdet med Mobloom onkring video servicen, som MoBloom venligst har stillet gratis til rådighed for os.


28/08/2009 - 09:00 - Evolution Automata - GRATIS
Evolution Automata er en del af den røde rute

Ikke alt er, som det plejer i Århus Å. Inspireret af Århus Festuges fremtidstema har kunstnerne Bjørn Kromann-Andersen, Niels Rahbæk og Søren Lyngbye skabt vandskulpturerne Evolutions-automata. Skulpturerne bevæger sig ved hjælp af alternative energikilder som vind og sol.
ANNONCE
Århus Festuge - Fredag d. 28/8-09
28/08/2009 - 09:00 - YOU MAY - GRATIS
YOU MAY er en del af den røde rute

Flyt arbejdet ud under åben himmel! Mølleparken bliver ét af de steder, hvor byrumsmøblet og arbejdsstationen YouMay bliver stillet op. I alt kommer 12 af møblerne til at pryde byrummet på centrale pladser, hvor Århus Kommune samtidig opretter gratis trådløs Internet.

YouMay er opstillet langs Den Røde Rute, som er Festugens bud på en oplevelsesrig tur gennem byen. I år bugter ruten sig fra Mølleparken langs åen til Europaplads - overskuelig for alle og en oplagt mulighed for at opleve den frilagte og forskønnede å.

Byrumsmøblerne bliver i Festugen opstillet på byens centrale pladser, hvor Århus Kommune samtidig
etablerer gratis trådløst internet, så arbejdsstationerne kan komme til sin ret. Hvert enkelt møbel har plads til 13 brugere ad gangen og inviterer modsat traditionelle bænke til, at folk sætter sig over for hinanden og samtaler eller arbejder

28/08/2009 - 09:00 - Crop Marks - GRATIS
Crop Marks er en del af den røde rute

Crop Marks er små oaser rundt om på midtbyens pladser, der danner rammen om alt fra udstillinger til leg og mad.

Kom indenfor i Crop Marks. I Mølleparken, på Lille Torv, Store Torv og Bispetorvet vil store cirkelflader i Festugen omkredse et væld af aktiviteter og funktioner som spisepladser, byrumsmøbler, beplantninger, udstillinger, leg, Farmers Market og køkkener. Bag Crop Marks står BSAA Arkitekter, der med projektet vil sætte fokus på anderledes indretning og brug af byens store pladser.

Cirklerne er udformet i plast- og gummimaterialer, kunstgræs og træ og inviterer Festugegæsterne til at træde ind i et 'rum' i byen, der indbyder til ophold, afslapning, leg og gøgl.

28/08/2009 - 09:00 - En dosis fremtid, dit personlige hospital - GRATIS
En dosis fremtid, dit personlige hospital er samme arrangement hele vejen igennem. For mere info tjek "Århus festuge - Torsdag d. 27/8-09

28/08/2009 - 09:00 - Byparken - GRATIS
To parker bliver til Byparken, når Århus Festuge samler Musikhusparken og Rådhusparken til ét stort område med musik, teater, debat, dans og aktiviteter for børn og voksne. Parkens afskærmede kroge, åbne græsarealer og små scener inviterer hele ugen til oplevelser i alle genrer, udendørs og indendørs.

28/08/2009 - 10:00 - Ønskebrevet - GRATIS
Ønskebrevet er en levende og intim historie-installation, der vil vise sig for publikum i form af et personligt brev. Den, der finder brevet, får historien om et ønske. Op til Århus Festuge har folk sendt deres ønsker ind til maskineriet.dk. Hvert brev, du finder, er derefter skrevet ud fra brudstykker af andres tanker. Der vil hver dag i hele Århus Festuge blive lagt 50 ønskebreve ud i Århus centrum. Se mere på www.maskineriet.dk . Held og lykke!
ANNONCE
Århus Festuge - Fredag d. 28/8-09
28/08/2009 - 10:00 - Funballz - En tur i kuglerne koster 85,-
Igen i år vil Funballz være at finde i åen ved Magasin med deres fantastiske Waterballz! Waterballz er en to meter stor oppustelig transparent bold, som både børn og voksne kan løbe og lege inden i ude på vandet! Boldene er 100 procent vandtætte og indeholder luft til 40 minutters ophold. Kom og få en uforglemmelig oplevelse på åen.
Funballz - Make You Smile...

28/08/2009 - 10:00 - På sporet af det ældste Århus - GRATIS
Under Festugen er der åben udgravning på Bispetorvet, hvor du kan møde arkæologerne og se de fund, der netop er kommet frem. Der vil være daglige rundvisninger og mulighed for at følge de forskellige arbejdsprocesser.

28/08/2009 - 10:00 - Havne rundfart - 70,-
Fonden Jakob arrangerer igen havnerundfart hver dag i Festugen - men denne gang med 'Snedronningen', som er overdækket. Første afgang er kl. 10 og herefter hver hele time til kl. 19.30. Hver aften kl. 19.30 vil der være special tur med live jazz. Andre special-sejlture og arrangementer vil finde sted.

Arrangementet har adresse her:
mindet 2
8000 Århus

28/08/2009 - 14:00 - Hannah Schneider - Gratis
"en på alle måder betagende koncert fra en kvinde, der højst sandsynligt bliver svær at komme udenom i fremtiden.' Ordene stammer fra Soundvenues særdeles positive anmeldelse af Hannah Schneiders koncert på årets Spot Festival. Hannah Schneiders musik er bl.a. blevet karakteriseret som 'feminin elektro' og selv føler hun sig mest af alt som singer/songwriter. Debutsinglen Waiting For You har kunnet høres på P3 henover sommeren - og debutalbummet er på gaden i september.

28/08/2009 - 14:00 - Woodstock på Pustervig torv - GRATIS
Cafeerne rundt omkring Pustervig Torv arrangerer for 20. gang fest i det store telt. 28.aug.-5.sept. vil der være levende musik fra eftermiddag og frem til midnat. Musikken består af gode solide Århusbands, krydret med lidt australsk og det dybe gode musik fra Jerup i Nordjylland.
I dag spiller Woodstock.

28/08/2009 - 15:30 - Stig Møller spiller på kloster torv - GRATIS
Det sidste rigtige blomsterbarn i Danmark er naturligvis med, når Danmarks Smukkeste Festival skal sprede gode vibrationer i Århus. Kom og syng med på Møller-klassikere fra en smuk og lang karriere, der både omfatter sangene fra legendariske Steppeulvenes eneste album Hip og solohits som Gør mig varm og Sikke en dejlig dag.

28/08/2009 - 16:00 - Cirkus Charlie - 90,-
Internationalt artistshow, der traditionen tro er festligt for hele familien. Yndefulde cirkusprinsesser fra Litauen sørger for flotte numre af høj kvalitet både i manegen og højt under teltkuplen. Russiske Veronica havde sin første optræden i Århus som treårig, nu er hun syv år og har denne vinter været på artistskole i Ukraine. Glæd jer til et gensyn med denne cirkusprinsesse, der viser artisteri af høj klasse. Klovnene Rød og Blå er tilbage, og selvfølgelig skal vi opleve Klovnen Charlie.

Arrangementet finder sted i Botanisk have

28/08/2009 - 16:00 - Arosia Jazz og folkteltet - GRATIS
Jazz- og Folkteltet er et åbent arrangement, hvor du frit kan kigge ind og høre god musik.

Arrangementet finder sted på:
Skt. Pauls Kirkeplads,
8000 Århus
ANNONCE
Århus Festuge - Fredag d. 28/8-09
28/08/2009 - 16:30 - Fremtidsudsigter på det store lærred - After life - 60,-
Øst for Paradis' Festugeprogram indeholder forskellige film, der på den ene eller den anden måde berører fremtiden - der er alt fra frøers spådomme til midaldrende mænd, der ser lyst på fremtiden.

After Life

Filmens tema er menneskets hukommelse og evne til at forsone sig med sit livs forløb. Filmen foregår i limbo, en slags mellemstation, hvor de afdøde skal vælge netop en erindring, der som den eneste skal følge dem ind i evigheden. Filmen er smuk - og på samme tid realistisk og filosofisk.

Arrangementet finder sted her:
Paradisgade 7,
8000 Århus

28/08/2009 - 17:00 - De gale poeters café - GRATIS
På skæve versefødder og i mange digterdragter, som vistnok ingen før har set mage til. I metrikkens og motorikkens forunderlige univers, i teatrets verden, med stand-up-skæverter og i lyrikkens lirumlarum. Motto:

"Alle er velkomne - men pas på begreberne!"

Føl dig velkommen her:
KATAPULT
rosensgade 11
8000 Århus

28/08/2009 - 17:00 - Lions vise verse telt - GRATIS
Lions Vise Verse Telt er rammen om hyggeligt samvær, hvor publikum selv deltager i underholdningen sammen med teltets skiftende spillemænd. Der er sanghæfter på bordene, så kom og vær med, og giv dig selv en god oplevelse.

Arrangementet finder sted på fredens torv

28/08/2009 - 17:30 - Anna Said spiller på kloster torv - GRATIS
Århus-kvartetten Annasaid var blandt de 18 bedste i årets udgave af KarriereKanonen og havde æren af at spille support for Glasvegas i maj. GAFFA har beskrevet bandets musik som '... uptempo indierock med britiske inspirationer'. I efteråret skal Annasaid prøve af om det holder i UK, hvor de blandt andet spiller koncerter i Leeds, Liverpool og London.

28/08/2009 - 17:30 - Hedeslag spiller på Pustervig Torv - GRATIS

28/08/2009 - 18:00 - Countryteltet - 50kr,- Er du til fest og farver og Festugehumør - så er Countryteltet stedet, du ikke kommer uden om! Livemusik hver aften og linedance-workshop og -opvisning tirsdag/onsdag aften. I Countryteltet må der altid danses og festes. Det er her, du møder venner og kollegaer eller spændende nye mennesker. Countryteltet - her finder du de koldeste øl og Festugens varmeste og sødeste piger! Nye åbningstider i år.

Countryteltet ligger på:
Europaplads 3
8000 Århus

28/08/2009 - 18:30 - Det Jyske Musikkonservatorium præsenterer Live Future - GRATIS
Det Jyske Musikkonservatorium vil igen vise det store kreative potentiale, der kan forløses ved semesterstart på konservatoriet. Den nyetablerede 'bypark' ved Musikhuset/Konservatoriet vil i festugens første weekend blive fyldt med nyskabende kreative udfoldelser fra ca. 80 studerende.
Konservatoriet præsenterer den nye totalforestilling Det Futuristiske Manifest, som er en musikalsk refleksion og bearbejdning af digteren Filippo Tommaso Marinettis manifest fra 1909. Derudover vises forskellige små musikalske indslag på små scener rundt omkring i Byparken

<br/>28/08/2009 - 19:00 - Argentinsk tango med TangoMalevaje - GRATIS
Under Århus Festuge byder Archauz på argentinsk tango. Ballroom er for alle, som har lyst at prøve kunsten at danse tango. Kom som du er - fra klokken 19 til 20 er øvelser og fra klokken 20 slippes du løs for resten af aftenen.

Undervisere og dine guides ud i tangoen er dansere og instruktørerne Brian Falk og Lotte Thrane.

Det er ikke nødvendigt at have danset før for at kunne deltage i Ballroom. Du kan komme selv eller med en partner. Kort sagt - Ballroom på Archauz er for alle!

Arrangementet finder sted på:
Arcchaus
Valdemarsgade 1
8000 Århus

28/08/2009 - 19:00 - The future is for living - GRATIS
EuroLife Center er et nutidig INsted i Århus - med dansk/engelske arrangementer, events og fællesskab for alle nationaliteter og aldre. Dansk-australske Linda Wilson er leder i EuroLife og er en visionær person, drevet af en passion og kærlighed til mennesker. Under titlen The Future is for Living vil musikere, sangere og andre kunstnere optræde med forskellige former for underholdning, herunder medrivende gospel. Kom og få en stor kulturel oplevelse og bliv inspireret, for Fremtiden er Nær!

Arrangementet finder sted her:
Eurolife center
Møllevangs allé 148
8200 Århus N
ANNONCE
Århus Festuge - Fredag d. 28/8-09
28/08/2009 - 19:30 - Hell on earth - 150,-
Med eksplosiv energi indtager Constanza Macras' multietniske dansekompagni og en gruppe teenagere fra den belastede bydel Neukölln scenen i Århus Festuges tankevækkende gallaforestilling.Hell on Earth

Hell on Earth portrætterer ungdomslivet i en indvandrerghetto i Neukölln - en bydel i Berlin. Forestillingen er blevet til gennem et længerevarende samarbejde mellem nogle af Neuköllns unge indvandrere og Macras' multietniske dansekompagni.

Hell on Earth kan opleves her:
Thomas Jensens allé 1
8000 Århus

28/08/2009 - 19:30 - Sylfiden - 250,- (Studerende og unge under 20 - Halv pris)
Sylfiden er omtalt i "Århus Festuge - Torsdag d. 27/8-09

28/08/2009 - 19:30 - MariaMatilde band spiller på kloster torv - GRATIS
Mere end 250.000 gange har MariaMatilde Bands video til Mars & venus været vist på YouTube. Debutalbummet Neonkys er lavet i samarbejde med veteranen Poul Bruun. Anne Linnet har skrevet en sang til deres debutalbum, men ellers er det Maria og Matilde selv, der står for det meste af musikken i et band, der i svær og smittende grad hylder 80'erne.

28/08/2009 - 20:00 - Fremtiden er nær, Kirken er her - GRATIS
Fremtiden er nær -   kirken er her. Under dette slogan rejser flere kirkelige organisationer sammen et telt i Århus Festuge - placeret på plænen ved Vor Frue Kirke. Fra fredag aften til onsdag vil teltet dufte af kirkekaffe og summe af klezmermusik, der vil være klovneoplevelser for børn, skattejagt med GPS'er og pilgrimsvandring rundt i byen, samt debat om kirkens rolle i forhold til den påtrængende klimadrøftelse.

28/08/2009 - 20:00 - Poetry slam, digte og stand-up - 30,-
Poetry Slam er et miks af digtoplæsning og stand-up, hvor digterne konkurrerer, og publikum kårer aftenens vinder. Oplev slammere fra Århus og resten af landet, bl.a. den tidligere danske mester Peter Dyreborg. En aften, hvor publikum vil opleve en litterær tour de force, som viser, at nutidens og fremtidens digte både er medrivende underholdning og vækker til eftertanke.

Showet kan nydes her:
Lobby
Valdemarsgade 1
8000 Århus

28/08/2009 - 20:00 - Roger & over i Jazz og folkteltet - GRATIS

28/08/2009 - 20:00 - The crumb Trail - 160,-
Du bliver fascineret, og du bliver forfærdet. The Crumb Trail er en forestilling, der griber fat i det moderne menneskes mentale forvirring.

En installation. En performance. En film. En rockkoncert. En multimedie-forestilling. Det er The Crumb Trail. Men først og fremmest er det drabet på et eventyr. Udstyret med en brødmaskine, blod, computere, musikinstrumenter, en økse, overhead, videoprojektorer, internetforbindelse og malergrej er Pan Pan Theatre klædt på til at udforske det vestlige menneskes eksistens.

Showet kan ses her:
Entré scenen
grønnegade 93D
8000 Århus

28/08/2009 - 20:00 - Festuge revy - 95,- (Studerende og pensionister 65,-)
Rosenteatrets Festugerevy 2009 bliver en god gammeldags moderne revy. En musikalsk oplevelse med satiriske og ironiske stik - både lokalt og globalt. Der er lagt op til en uforglemmelig Festugeaften i selskab med spas og bid, der må opleves før naboen. En aften, der gør én yngre, uden det kan ses. Dette overflødighedshorn udi underholdning bliver kreeret af instruktørerne Sven Rosendal og Hother Bøndorff. Det musikalske ansvar er lagt i hænderne på kapelmester Jens Gårdsmand.
ANNONCE
Århus Festuge - Fredag d. 28/8-09
28/08/2009 - 20:00 - Populærmusik fra Vittula - 160,- (Studerende og unge under 21 75,-)
Svalegangen præsenterer i samarbejde med 'Teatret' Mikael Niemis succesroman, nydramatiseret af Kristian T. Erhardtsen. Det er en fortættet og morsom fortælling om, hvordan moderne tid kun langsomt indfandt sig på landet og ikke mindst mødet med rockmusikkens åbenbaringer. Med en blanding af skrammelrock og en fabelagtig, barok humor fortælles denne kærlige og følsomme historie om transformationen fra følsom dreng til voksen mand.

28/08/2009 - 20:00 - Present Århus
Informationer findes under "Århus festuge - Torsdag d. 27/8-09"

28/08/2009 - 20:30 - Spejlteltets Internationale Natcabaret: LA CLIQUE
Informationer findes under "Århus festuge - Torsdag d. 27/8-09"

28/08/2009 - 21:00 - Østre gasværk på pustervig Torv - GRATIS

28/08/2009 - 21:00 - Leaving a small town - GRATIS
Pladeaktuelle Leaving A Small Town er blevet beskrevet som 'Carpenters møder Raveonettes' - og duoens blanding af delikate melodier, konsekvent brug af duetten som virkemiddel og kantet rockband som backing, bør opleves på fa!rbar

28/08/2009 - 21:15 - Lise Dres spiller på Jacobs barbQ - GRATIS

28/08/2009 - 21:30 - Høgni Lisberg solo (FO) - GRATIS
Færøerne præsenterer i disse år den ene stærke og originale sangskriver efter den anden. Efter Teitur og Eivør er tiden nu inde til at få lukket nogle flere øre op for Hogni (aka Høgni Lisberg) og hans musik, der her præsenteres ved en solooptræden. Ben Harper kunne nævnes som bud på en ligesindet kollega og '...vocally he's on fire', som websitet All Scandinavian skrev om sangpræstationerne på Hognis tredje album 'Hare Hare' fra 2008.

28/08/2009 - 21:30 - Lars H.U.G med band - 275,-
Lars H.U.G. gav en uforglemmelig koncert på Train i Festugen 2008 og har valgt at samle bandet igen til en tur i sommeren 2009 - med musikalsk fokus på det stærke repertoire, der strækker sig fra Kliche-klassikere som 'Havets Blå', over Kopy-sange til H.U.G.s egne store sangskriverøjeblikke, som Natsværmer og Kysser himlen farvel. Band: The Lookalikes: Kim Thomsen (trommer), Mikkel Riber (bas), Poul Reimann (tangenter), Rasmus Hedeboe (guitar) og Jimmi Riise (guitar, sax og keyboards).

28/08/2009 - 22:00 - Grand fiction - 100,-
rand Fiction er lyden af den knastørre stilhed mixet med brølet fra det frådende hav. Det er suset fra den endeløse motorvej og øjeblikket mellem dag og nat, hvor alt kan ske. Grand Fiction griber din sjæl med melodiøs pop iblandet sprøde funkede toner med elementer fra country, rock'n'roll, soul og blues. Ingredienser, der kendetegner den helt specielle Grand Fiction lyd.

28/08/2009 - 22:00 - Shades of blue - 110,-
Shades of Blue er tilbage!! Efter syv års pause er et af dansk blues' flagskibe igen på scenen. Det århusianske band med sangeren James Loveless i front bragte i halvfemserne nye standarder til dansk blues med et utal af koncerter og de anmelderroste albums Shades of Blue og On a Mission from Muddy Waters.

28/08/2009 - 22:00 - Live irsk musik på Tir na noq - GRATIS

28/08/2009 - 22:00 - Otto Brandenburg, en Baggårds puma - 120,-
Palle & Baggårdspumaerne leverer en bred vifte af Ottos hits, vise- og jazzfortolkninger krydret med fortællingen om hans musikalske karriere. Vi følger Otto i de glade dage med Four Jacks, da han går solo og bliver stjerne. Vi er med op gennem 70'erne og 80'erne med hans fremragende vise- og jazzfortolkninger. Vi følger ham frem til hans død 72 år gammel. En musikalsk og underholdende aften med Ottos musik og historie, fremført i en charmerende og intim stemning

Showet vises på Katapult


28/08/2009 - 22:30 - The motown experience spiller på Jacobs barbQ - GRATIS

28/08/2009 - 23:00 - King lights Infantry spiller på kloster torv - GRATIS

28/08/2009 - 23:00 - Spejlteltets natklub - 25,-
Arrangementet foregår i Tivoli Friheden

<br/>
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce