Aniston

Årets program til Kulturnatten 2017 er klar

Planlæg din rute her

Så nærmer vi os endnu en gang årets Kulturnat i København, hvilket også betyder, at programmet netop er offentliggjort. Hvis du ikke er fra Københavnsområdet eller blot ikke ved, hvad Kulturnatten handler om, er det et arrangement, som foreningen Kulturnatten har stablet på benene siden 1993. Det vil sige, at det nu er byens største enkeltstående kulturelle begivenhed med over 82.000 solgte Kulturpas sidste år. Kulturnatten finder sted i København og på Frederiksberg én gang om året, og det er altid om fredagen op til skolernes efterårsferie.

Men hvad er det så præcis, det går ud på? Jo, kort fortalt betyder det, at du kan opleve byen fra alle sider på helt nye måder. Der er over 230 kulturelle institutioner og andre hotspots rundt omkring i byen, som slår dørene op til arrangementer, der kun finder sted denne ene gang om året - det vil også sige, der er noget for alle!

Du kan fx besøge ellers lukkede steder som Amalienborgs Snedkerværksted samt logerne Selskabet Kjæden og Kjøbenhavns Bespisningsanstalt og Det Danske Frimurerlaug. Eller du kan lytte til mellemøstlige toner hos Davids Samling, møde vikingerne hos Nationalmuseet, smage på fremtiden hos Uddannelses- og Forskningsministeriet, lære om tarmene hos Medicinsk Museion og deltage i silent disco hos Ny Carlsberg Glyptotek eller kædedans hos Det Færøske Hus, danse til pigtrådsrock hos Arbejdermuseet og elektroniske toner fra Kopenhagen Laptop Orchestras hos uKirke eller blive klogere på religion hos Det Islamiske TrossamfundBuddhistisk Samfund København og Det Jødiske Samfund.

Og det er bare et lille udsnit af alle arrangementerne. For at deltage skal du købe et kulturpas til 95 kr, som giver dig adgang til alle attraktionerne, som du kan læse meget mere om på hjemmesiden, hvor du også kan planlægge din egen rute. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce