Aniston

Årets julegaver

Julen nærmer sig, men hvad skal venner og familie have i gave? Få inspiration her.

Savner du idéer til årets julegaver? Aniston.dk har shoppet dem for dig.

Når familie og venner ikke har konkrete julegaveønsker, kan det være svært at finde på. Men på Aniston.dk er vi klar til at hjælpe.

Jule-tranebær til mor
Årets julegaver
Trænger din mor til lidt velduftende forkælelse? Så har The Body Shop flere forskellige bud på lækre gavesæt, som de sælger specielt i forbindelse med julen.

Du kunne eksempelvis investere i et Merry Cranberry-sæt, som dufter af modne og søde tranebær. Og når du giver et gavesæt fra The Body Shop, giver du samtidig en andel tilbage til de små lokalsamfund via Community Trade.

Gavesættene fra The Body Shop fås fra vejl. udsalgspris på 200 kr. og findes i flere mere eller mindre julede udgaver.

Kaffe til far
ANNONCE
Årets julegaver
De fleste fædre drikker kaffe i spandevis, så hvorfor ikke give farmand en gave, som gør, at han kan drikke god kaffe med stil?

Nespresso CitiZ er pladsbesparende, den er flot i designet, og så fås den også i julerød.

Nespresso CitiZ har en vejl. udsalgspris på 1699 kr. - Jeg ved godt, det er i den dyre ende, men hvor tit har du ikke spist din far af med et par strømper?!


Lyd til lillebror
Philips har introduceret disse smarte høretelefoner til børn.
ANNONCE
Årets julegaver
Hørebøfferne er søde og gode til et lille hovede, og så kan de indstilles, så de ikke kan spille så højt og dermed ikke ødelægger hørelsen. Og så kan man måske også selv slippe for at lytte med, når der bliver spillet børnesange for fulde skrue?!

Philips høretelefoner har en vejl. udsalgspris på 199 kr.

Litteratur til Mormor
ANNONCE
Årets julegaver
Er kære lille mormor glad for at læse? Ja, hvorfor så ikke forære hende Keld og Hilda Heicks nye biografi, der kom i efteråret.

"Duet for livet" indeholder guf for mormødre, som de endnu ikke har læst andre steder, fordi Hr. & Fru Heick i denne bog fortæller nogle af deres dybeste hemmeligheder fra deres lange liv og karriere sammen.

Heick-biografien "Duet for livet" har en vejl. udsalgspris på 299,95 kr.

Økologi til veninden
Der er efterhånden en del lækker økologisk hudpleje på markedet, så der er meget at vælge mellem - afhængigt af din venindes temperament og din pengepung.
ANNONCE
Årets julegaver
Men det er altid dejligt med en lækker gaveæske som eksempelvis MÁDARA Christmas Set.

MÁDARA er økologisk, og der er flere gaveæsker at vælge imellem - eksempelvis en med Regenerating Night Cream og Regenerating Lip balm, som du kan få til en speciel julepris på 239 kr.

Design til dig selv
Ja, jeg ved godt, at man jo ikke behøver at købe julegave til sig selv, men jeg er altså typen, der mener, man fortjener en gave efter al den juleshopping.
ANNONCE
Årets julegaver
Så hvorfor ikke shoppe noget, som du har glæde af hele året som eksempelvis en lækker lampe.

Jeg er forelsket i E27 fra danske MUUTO, der netop er kommet i en ny, lilla farve, som kan friske ethvert hjem op med det minimalistiske design.

Vejl. udsalgspris er 399 kr. - og det er jo billigt for en lampe, som, jeg tror, bliver en ny klassiker.

Hvad skal dine nærmeste have i gave?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce