Aniston

Årets brillelook

Line S. Rasmussen vandt finalen i konkurrencen om Årets Brillelook, som blev afholdet under Københavns modeuge.

Årets brillelook
Briller er i dag en vigtig accessorie, som skal være mindst lige så meget i orden som et par sko eller en taske.

Det ved optikerkæden Louis Nielsen, som igen i år har kåret Årest Brillelook, hvor der sættes fokus på, ganske enkelt, at være ekstra lækker iført briller.

Denne pris blev for nyligt vundet af den 22-årige Line S. Rasmussen fra Aarhus, som dermed har fået muligheden for at komme til Tanzania som ambassadør for Louis Nielsens hjælpeprojekt.

Forude venter desuden muligheden for et fotoshoot med den danske tidligere supermodel Helena Christensen, hvis hun formår at vinde titlen som Årets Brillelook i Skandinavien, når hun skal dyste om denne i London til november.

Prisen for Årets Brillelook blev uddelt ved et stort show med omkring 400 gæster på KB3 i Kødbyen under modeugen i København.

Og dommerpanelet, der skulle kåre Årets Brillelook talte den allestedsnærværende modediktator og brilleekspert Jim Lyngvild, sangerinden Szhirley og stylist Nicci Welsh. 

Kendisbrillepris
Louis Nielsen Prisen 2012 blev ligeledes uddelt i fredags.

Den gik til tv-vært Lisbeth Østergaard, som valgte at donere de medfølgende 25.000 kroner til organisationen Børnehjælpsdagen, der siden 1904 har arbejdet for anbragte børns vilkår i Danmark.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE