Aniston

Åh vi smukke kvinder

Hvornår var det lige, vi holdt op med at synes, vi selv var fantastiske?

Et lille smugkig på nogle af de nye Dove-produkter - og de fine flødeboller. - Åh vi smukke kvinder Et lille smugkig på nogle af de nye Dove-produkter - og de fine flødeboller.
Forleden var jeg på besøg hos Dove for at høre om to produktnyheder, som de sender på markedet i Danmark. I den forbindelse fik vi dog også en lang snak om kvinders selvopfattelse og selvværd, som jo, i hvert fald for nogens tilfælde, halter ganske grusomt.

Faktisk har 25 pct. af de danske kvinder, i følge en undersøgelse foretaget af Psykiatrifonden, lavt selvværd. Det samme gælder langt færre mænd. 

Men hvis der er nogen, der har gjort noget for at sætte fokus på netop det syn, vi kvinder ofte har på os selv, så er det Dove. Jeg kan godt lide deres mission, og jeg er vild med deres måde at italesætte problematikken omkring kvinders lave selvværd på.

Vi husker nok alle sammen deres succeskampagne fra sidste år, som er så spot on ift. den holdning, man ofte møder blandt kvinder - og sig selv for den sags skyld. 

Men faktisk viste Dove i forbindelse med eventen også en anden video, som jeg ikke havde set før, og som jeg rigtig gerne vil dele, fordi jeg synes, Dove endnu engang har ramt hovedet på sømmet.

Og så lige en opfordring til sidst: Giv din veninde, kollega, mor eller kvinden, du møder på gaden, en kompliment i dag, og smil til dig selv i spejlet. Så får både hun og du det meget bedre :-)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce