Aniston

90'er tøsefilm

Så er der dømt tøsehygge og nostalgi


Kulden raserer stadig udenfor og mørket kommer hurtigere end vi ønsker. Vejret er trist og påvirker vores ellers så gode humør. Derfor trænger vi til et godt grin og til samvær, så tøser, invitér dine veninder til en ordentlig omgang popcorn og en masse dejlige tøsefilm.

ANNONCE
90'er tøsefilm
Saml dine veninder sammen, smid de gamle ud af stuen og smæk en 90'er klassiker på! Vi kan jo alle huske disse dejlige og hyggelige film, og det er nu blevet tid til at gense dem.

Vejret udenfor er jo ikke ligefrem til strandtur eller skovtur, så derfor foreslår vi, at I arrangerer en hyggelig aften sammen med veninderne og sætter lidt nostalgi på. Vi har lavet et lille udpluk af film, som kunne bruges sådan en aften:

She's all that
En dejlig film med Freddie Prince Jr.! Filmen handler om et væddemål mellem "Zach", (Freddie Prince Jr.), og hans ven "Dean".

Da "Zach's" populære kæreste forlader ham til fordel for en tv-stjerne, udtaler han selv, at han er ligeglad og sagtens kan score en anden - ja faktisk kan score hvem som helst og gøre denne person til Promqueen!

Så det store væddemål går ud på at "Dean" vælger en tilfældig pige ud, som "Zach" skal score og gøre populær. "Dean" vælger den lidt specielle "Laney Boggs", som er kunstmaler og utrolig usikker. "Zach" tager udfordringen op, men efterhånden dukker der kærlige følelser op hos ham, og dette fører til mange problemer.

Filmen er virkelig en god tøsefilm, ikke ligefrem en, som bringer tårerne frem, men den er god, og handlingen er nem at have med at gøre. Rigtig god til en tøseaften!

Boys and Girls
Endnu en film med Freddie Prince Jr.. Her går han på college og møder en pige, som han har set et par gange før. Efter nogen tid bliver de rigtig gode venner og de laver simpelthen alt sammen og taler om alt sammen. Når en af dem har kæreste på, ses de ikke så tit, men ligeså snart det slutter, bliver der grædt ud hos hinanden. Midt i det hele begynder de at få følelser for hinanden og ender i et one-night-stand, selvom de begge har kærester. Dette får venskabet til at eksplodere og gå i hårdknuder.

Filmen er virkelig skøn og sød. Den giver en godt grin, men samtidig kan den bringe tårerne frem, (kommer vist lidt an på om man har let til tårer!). Filmen er fyldt med gode scener og de to venner passer virkelig godt sammen deri!

Clueless
En kanon sjov film, som handler om den forkælede pige "Cher", som bor hos sin far og simpelthen får alt, hvad hun peger på. Hun er populær i skolen og hun ved lige hvordan hun skal klare en omgang dårlige karakterer.
ANNONCE
90'er tøsefilm
"Cher" og hendes veninde "Dee" styrer hele skolen og alle kender dem. En dag kommer der en ny pige på skolen, og hende tager de til sig, gør hende populær og prøver at finde en kæreste til hende. Der er masser af potentielle fyre til hende, men ingen til "Cher". "Dee" har allerede en kæreste, og bekymrer sig ikke om sådan noget. Men "Cher" er kræsen og ved ikke rigtig hvad hun vil have. Lige indtil det går op for hende at kærligheden er lige for øjnene af hende.

"Clueless" er en rigtig nostalgiker. Den er hylende morsom, og den er virkelig den helt rigtige tøsefilm. "Cher" er en fantastisk karakter og de fleste piger ønsker virkelig at være hende. Tænk at have en far, som tjener 500 dollars i timen!

Disse tre film er bare et lille uddrag af hvad der egentlig er at vælge imellem af 90'ernes kanon gode tøsefilm. Filmene har humor, charme og kærlighed, hvilke er tre vigtige ting, som hører med til tøsefilm.

Så er du til 90'er nostalgi, så arrangér en hyggelig tøseaften med masser af popcorn og cola, og flad ud i sofaerne!

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt