Aniston

90'er bogen

Årets julegave til dem, der har alt.

Og hvad kunne man ønske sig mere end en tidsrejse tilbage til de glade 90'ere?

90'er bogen
Jeg selv husker det som var det igår. Alle pigerne skulle have buffalostøvler, Beverly Hills 90210 kørte på repeat hver eftermiddag i tv, og Aqua lagde stemningen for festerne, når det gik rigtig vildt for sig.

Nu er det hele samlet i en bog, med billeder og en humoristisk tekst, der vækker tonsviser af minder. I hvert fald for jeg selv.

Ikke nok med det er en personligt skildret bog. Den dækker også alt fra personlige til offentlige begivenheder i 90erne, samt næsten alt der gik for sig på den kulturelle scene.

Bogen er skrevet om de mest kendte samfundsgrupper i 90'erne, og selvom den både dækker over punkerne, hiphopperne tecno tramperne osv. er det upartiske skildringer. Dette synes jeg hele vejen igennem gør bogen til munter læsning, og man får nogle gode timer i selskab med sin indre teenager.

Der bliver hverken lagt op til løftede øjenbryn eller debat i bogen, den er simpelthen bare grundlæggende info og skildringer fra et årti der har lagt bund for meget.

Uddrag fra bogen:

"En af dem der var med til at introducere Kitsch stilen, var master Fatman. Den buttede entertainer dyrkede den bevidst dårlige smag stiliseret og gennemført. Fra omkring 1991 dukkede han op her og der og alle vejne i København, hvor han optrådte som musiker på byens scener, og som inkarneret mytoman svarede pressen i øst og vest med stor underholdningsværdi"

Bogen er skrevet af Ditte Giese, kulturjournalist på politiken, og er hendes debut indenfor bogverdenen. Forhåbentlig kommer vi til at høre meget mere til hende.

90'er bogen er en julegave jeg selv ville elske at finde under træet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce