Aniston

8 øjenåbnende grunde til at prøve chlorella

Chlorella er en grøn ferskvandsalge, men det anvendes i dag til et andet formål: grundet dets utallige sundhedsmæssige fordele er chlorella et fantastisk superfood. Den etcellede alge er blevet anvendt af mennesket siden tidernes morgen, men det er derimod ikke blevet identificeret før det 19. århundrede. Det har dog taget endnu et par årtier, inden man har indset dets fulde potentiale. Læs artiklen og bliv klogere på hvorfor du skal prøve chlorella med det samme!

I løbet af første verdenskrig var man meget opsat på at udnytte alternativer på grund af den store efterspørgsel på fødevarer. Chlorella var en ideel kandidat grundet dets rige indhold på nødvendige næringsstoffer. Folket opdagede hurtigt dets adskillige uforudsete helbreds- og skønhedsmæssige fordele, og siden har man produceret den såkaldte grønne perle som et kostsupplement tilgængeligt i både pulver-, tablet- og væskeform.

Derfor skal du spise chlorella:

1. Naturlige og sikre ingredienser
Chlorella produceres primært i Japan eller Taiwan og indeholder et bredt spektrum af diverse næringsstoffer som protein, fedtsyre, kulhydrat, aminosyrer, vitaminer og mineraler. Den generelle fordeling lyder på 45% protein, 20% kulhydrat, 20% fedtsyre og 5% fiber, herunder mineraler som zink, jern, magnesium og fosfor.

2. Rig på antioxidanter
Antioxidanter er molekyler, der binder frie radikaler, som kan gøre stor skade på cellerne i vores krop. Algen er den fødevare med den højeste koncentration af antioxidanter, hvilket gør det yderst effektivt i forbindelse med at rense kroppen for disse skadelige stoffer.

3. Effektiv detoxkur
Kroppen udsættes dagligt for en stor mængde toksiner, der blandt andet stammer fra miljøet og den mad, vi spiser. Hvis toksinerne får lov til at forblive i kroppen, kan de forårsage stor skade såsom cancer. Chlorella kan hjælpe kroppen med at skille sig af med disse og rense vores system. Hvis det indtaget jævnligt, vil dets fibre binde kroppens tungmetaller og andre toksiner og skylle dem ud af kroppen.

4. Øget vægttab
Hvis du prøver at tabe dig, kan chlorellasupplementer faktisk hjælpe dig. Mange effektive vægttab begynder med en detoxkur, da toksiner i kroppen blandt andet er skyld i, hvorfor mange mennesker har store mængder af fedtdepoter. Desuden er en detoxificeret krop i høj grad mere modtagelig over for at optage næringsstoffer såsom protein, hvilket bidrager yderligere til dit vægttab.

5. En ung og sund hud
Dine hudceller skal løbende forny sig selv for at forblive i god stand, men dette kræver mange ressourcer. Chlorella, som er rig på aminosyrer og mineraler, giver hudcellerne disse nødvendige næringsstoffer. Desuden udsættes huden konstant for frie radikaler fra blandt andet luften og ultraviolette stråler fra solen, hvilket har en skadende og ældende effekt på vores hudceller. Heldigvis hjælper algen kroppen med at skille sig af med disse skadelige stoffer og støtter den cellulære reproduktion.

6. Et stærkere immunforsvar
Flere undersøgelser bekræfter, at den grønne perle indeholder ingredienser, der fungerer stimulerende for immunsystemet. I et forsøg indtog en række forsøgspersoner blot fem gram chlorella om dagen, og forskerne fandt på kort tid en stigning på 10% i immunforsvarets evne til at eliminere bakterier og infektioner. Hvis du tager vitaminpiller for at booste dit immunsystem, er chlorella faktisk et sundere alternativ, idet det altid er bedre at indtage vitaminer fra naturlige kilder end syntetiske produkter.

7. Mindsker oppustethed og forstoppelse

Hvis du er blandt den store gruppe af danskere, der lider af oppustethed, mavekramper, forstoppelse eller andre problemer med fordøjelsen, er der mange gode grunde til at prøve kræfter med chlorella. Dette superfood er nemlig yderst effektiv i forbindelse med at rense fordøjelsessystemet samt mindske dårlig ånde. Det indeholder mange vigtige fordøjelsesenzymer såsom pepsin og klorofyl.

8. Holder din hjerne i topform

Chlorella er en enestående ressource af vitamin B12, som er vigtig for at vedligeholde hjernens funktioner. Mangel på denne vitamin forbindes blandt andet med depression og hukommelsestab. I forbindelse med at vi ældes, bliver kroppens evne til at optage vitamin B12 mindre, og derfor er specielt ældre udsatte for mangel på B12.

Fordelene ved den såkaldte grønne perle er mange; udover nævnte kan chlorella også hjælpe med at reducere risikoen for cancer, forbedre synet og stabilisere kolesteroltallet. Hvis du kan nikke genkendende til nogle af ovenstående problemer, eller gerne vil give din krop et sundt og naturligt boost, kan du tilkøbe algens ekstrakt i enten pulver- eller tabletform, hvilket gør det nemt at inkorporere i hverdagen. Hos WeightWorld findes et udvalg af supplementer, som alle indeholder 100% naturlige ingredienser og en høj koncentration af de mange vigtige ingredienser i chlorella, så dig og din krop får gavn af de mange fantastiske fordele.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce