Aniston

6 uhyggelige film, du skal se til Halloween

Hvis du er til gys og uhygge, er det her film for dig!

Halloween er snart over os, og uanset om du synes, det er (u)hyggeligt, eller du anser det som en ligegyldig, kommerciel amerikanske tradition, så kan vi ikke komme udenom, at Halloween vinder større og større indpas i Danmark - så hvorfor ikke bare få det bedste ud af det? Køb en kæmpe spand slik (så har du jo også til eventuelle trick or treat besøg) og sæt så en uhyggelig film på - fx en af disse 6, som alle kan ses på Viaplay. 

ANNONCE

Halloween
Nyd Rob Zombies reboot af klassikeren om den unge, forstyrrede Michael Myers. På en Halloween-aften myrder han sin storesøsters og sin mors kæreste. Han bliver indlagt i sytten år, hvorefter han flygter for at vende tilbage til byen lige tids nok til Halloween.
 

Night of the Living Dead
Syv personer barrikaderer sig i en lade for at undslippe en sand hær af menneskeædende zombier, der terroriserer egnen. En gyserklassiker fra 1968, der stadig er kult i dag knap 50 år senere.

 

Ouija: Origin Of Evil
En enke og hendes to døtre tilføjer et nyt trick til deres fup-seance-virksomhed og kommer dermed til at invitere en sand ond ånd ind i deres hjem. Da den yngste datter bliver inficeret af denne nådesløse ånd, konfronterer denne lille familie sin frygt for at redde hende og sende hendes besidder tilbage til den anden side.

 

Bram Stoker's Dracula
Grev Dracula tager til London for at opsøge en ung skønhed, som er en tro kopi af den unge kvinde, han mistede for fire hundrede år siden. Draculas mål er at forenes med sin elskede for evigt. Instrueret af Francis Ford Coppola med bl.a. Winona Ryder, Keanu Reeves og Anthony Hopkins på rollelisten.

 

Mary Shelley's Frankenstein
Den unge læge Victor Frankenstein bliver dybt fascineret af den geniale professor Waldman, der har opfundet en metode til at genoplive dødt menneskevæv. Oplev Robert DeNiro som Frankensteins monster, der stikker af fra sin skaber.

 

Funny Games
To psykotiske unge mænd tager en mor, far og søn som gidsel i deres sommerhus og tvinger dem til at lege sadistiske "lege" med hinanden.

Så burde der i hvert fald være nok at give sig til - uanset om du er fan af Halloween eller ej!

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt