Aniston

6 smukke og vidt forskellige tæpper til enhver bolig

1 - Fart på farverne

En kæmpe fordel ved at hive tæpper ind i dit hjem, er at det er en god og effektiv måde at få sat lidt farve på din boligindretning. Du kan få smukke tæpper i alle slags farver, så det er nemt at vælge et der passer til lige dit farveskema.

Tag for eksempel ”Coloured Cubes” tæppet. Dette tæppe minder næsten om et moderne maleri sådan som det ligger med sine flotte, forskelligt farvede firkanter. Perfekt hvis du har en lidt farveløs stue der trænger til at peppes lidt op.

2 - Tænk ud af kasse-formen

De fleste tænker nok lidt firkantet når vi tænker på tæpper – både bogstaveligt og billedligt talt. Men dette kan du med fordel droppe. Runde tæpper kan være helt fantastiske, og er en god måde at ”blødgøre” dit hjem lidt, hvis du har lidt mange lige linjer.

Og har du først tænkt ud af kassen, hvorfor så ikke tage den længere ud? En af de smukkeste, men også sjoveste tæpper på markedet er ”Luna” fra Thorsen Møbler. Luna betyder selvfølgelig måne, og dette runde tæppe forestiller da også en flot måne.

3 - Klassisk Kelim

Det kan også være at vi skal have fat i et helt klassisk tæppe. Ægte tæpper kan for nogen måske virke lidt som en stor opgave. Sådan er det dog ikke. Mange ægte tæpper er både nemme at holde og lige til at putte ind i dit hjem.

Blandt de allernemmeste, men samtidig også allersmukkeste, er de såkaldte Kelimtæpper. Kelim er kendetegnet ved deres flade luv og gode holdbarhed, begge dele godt nyt for dig der måske er lidt nervøs. Desuden er kelimtæpper lavet i så mange forskellige regioner, så variationen af flotte mønstre og farver er enorm.

4 - Smukt øko-tæppe

Vi tænker mere og mere på klimaet og naturen i disse år, og boligindretningen er ingen undtagelse. Ikke bare skal ting se godt ud, de skal også gerne være bæredygtige og ikke skade naturen for meget. Dette gælder også tæpper.

Sætter du ting som klima og økologi højt, vil et tæppe som Woodnotes fra INGVARDC være et godt valg. Tæppet er lavet af økologiske papirfibre og er med sine forskellige flotte farver en perfekt kombination af økologisk fornuft og æstetisk behag.

5 - Flere alternative former

Vi har allerede set på runde tæpper, men hvad med endnu mere alternative former? Ligesom med runde tæpper gælder det, at bløde tæppeformer kan være en god kontrast til lidt for hårde linjer, ikke helt ulig hvordan farvede tæpper kan være kontrast til farveløse hjem.

Fletcos Modern Art-tæpper viser dette virkelig godt. Tæpperne kommer i forskellige former med en masse fede, bløde linjer. Sørg dog for at vælge et stort nok tæppe, da det gerne skal kunne komme ind under alle de møbler det skal binde sammen, hvilket ikke altid er let med disse alternative former.

6 - Naturlig varme

Smukke tæpper er mere end bare klassiske, menneskeskabte tæpper. Faktisk kan man måske sige, at det lige præcis er naturen der skaber de smukkeste tæpper, nemlig forskellige former for dyreskind. 

Dyreskind giver foruden et elegant udseende også en god varme. Forestil dig for eksempel at vågne en kold vintermorgen og træde ud på et lækkert lammeskind ved din seng. Naturen kan ikke bare give dig smukke tæpper, men gøre din hverdag lettere og mere behagelig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce