Aniston

6 gaveideer til ham, der er imod Valentine's Day

Disse gaver skal nok få ham på andre tanker

Valentine's Day. En dag, der i den grad deler vandene. Der er dem, der synes, det er en dejlig dag, hvor kærligheden fejres, og man forkæler hinanden lidt ekstra.

Og så er der de andre. Dem, der synes, det er noget opreklameret, kommercielt skidt, vi uden tøven har adopteret fra over there. Argumentet bliver ofte hvorfor ikke bare fejre kærligheden lidt hver dag i stedet for på én bestemt dag?

Og jo, selvfølgelig skal man fejre kærligheden hver dag, men realistisk set ér det bare ikke hver dag, vi tager lidt tid ud af kalenderen til at fejre kærligheden, og derfor synes jeg ikke, der er noget galt i at benytte denne dag til lige at gøre lidt ekstra. Det behøver ikke være det helt vilde, bare en lille ekstra ting.

Jeg tror, problemet er, at mændene ofte føler, at der lægges et enormt stort pres på dem, omkring at nu skal de være romantiske og hele tiden overgå sig selv. Men sådan behøver det jo slet ikke at være. Valentine's Day handler jo ikke om, at manden skal overdynge kvinden med røde roser og dyre chokolader, imens han selv sidder tomhændet tilbage.

Tværtimod.

Derfor har jeg samlet 6 gaveideer til ham, der er imod Valentine's Day, men som du alligevel gerne vil forkæle lidt. Gaverne er hverken specielt romantiske eller emmer af Valentine's Day - de er i stedet ment som en lille ting, der viser, at du tænker på ham.

Forhåbentlig forstår han så, at det ikke kun handler om dig.

Og gengælder så selvfølgelig gaven med røde roser.

Eller chokolade.

Eller smykker. 

Jeg mener.. det manglede vel bare, ikke? 

ANNONCE

6 gaveideer til ham, der er imod Valentine's Day 

1) Øl. Behøver jeg sige mere? Øl går som oftest rent hjem hos de fleste mænd, og hvis du giver ham en øl, viser det, at du tænker på ham og hans smag. Hvis du ikke ved meget om øl, så smut ind i en butik med specialøl og få vejledning. Din kæreste vil elske dig for det - især hvis du nyder én med ham uden at tage billeder til din Instagram, som havde det været en Aperol Spritz på en sommerdag.  

2) Hvis han også skal have noget at drikke af, så giv ham et ølkrus. Dette er alt andet end romantisk, men derimod emmer det af selvironi, hvilket er et plus i mange mænds bog. Det er hverken den største eller dyreste gave, men det er en sjov, lille gadget, som han med garanti vil sætte pris på. Måske mere tanken end selv gaven, men altså.. det er jo tanken, der tæller og alt det er. 

3) Det er lidt, som om at alle mænd har en eller anden film eller tv-serie, som de er helt vilde med. Star Wars plejer at være en sikker vinder, og så vil enhver gadget indenfor dette være et hit. Er han derimod stor Breaking Bad fan, så er et Heisenberg skærebræt den perfekte gave. Måske det endda kan lokke ham i køkkenet lidt oftere?

4) Bøf. Og nej, her mener jeg ikke, du skal pakke en bøf ind og forære ham. Tværtimod skal du diske op med den helt store middag, selvfølgelig med store, røde bøffer. Og sovs. Og god rødvin. Og kan du snige lidt bacon ind, giver det klart ekstra point!

5) Barberians er til manden, der har alt. Herunder det lækre skæg. Barberians' produkter er lækre og luksuriøse, og så er designet så flot, at også du med glæde vil have det stående fremme på badeværelset. Win-win! 

6) Sidst, men ikke mindst: Giv ham en fræk gave. Han vil elske dig for det, og hans negative tanker omkring Valentine vil for evigt være væk. Der er mange måder at gøre det på. Du kan købe noget sexlegetøj, som du tror, I begge kan få glæde af. Eller giv ham et lille hæfte med hjemmelavede gavekort på massage, blowjob, eller hvad du lige synes. Mulighederne er mange - det kan umuligt gå galt! 

ANNONCE
6 gaveideer til ham, der er imod Valentine's Day

Heisenberg Skærebræt // Barberians Shaving Set // Wish You Were Beer Ølkrus

Del

Seneste nyt