Aniston

500 salater

Ny bog af Susannah Blake, der ganske enkelt indeholder en salat til enhver lejlighed.

7 ud af 6 stjerner
Med 500 forskellige salat-opskrifter er der noget at vælge imellem hele året rundt, hvad enten du vil have frokostsalat, skal have gæster eller vil bruge salaten som tilbehør eller hovedret.
500 salater
Iceberg med agurk og majs bliver lidt kedeligt i længden. Men salat smager jo godt, er nemt at lave, og så er det sundt.

Men hvis du savner inspiration til spændende salat, så er der netop udkommet en bog, som nemt giver et løft til dine salat-kundskaber.

I Susannah Blakes bog "500 salater" er der nemlig rigeligt af opskrifter at vælge i mellem, uanset hvilken salat du er til - ja der er faktisk 500 af slagsen.

Kreativiteten vil ingen ende ta'
Det er faktisk lige meget, hvad du måtte være til i din salat, for der skal nok være en salat, der kan matche dine behov og smagsløg i Susannah Blakes bog.

De 500 salater spænder nemlig vidt og kommer både omkring salater, der passer til morgenmad eller brunch, lette salater, der passer som forret eller de enkle salater, som hurtigt kan blive børnenes favoritter.

De mere klassiske salater fra forskellige køkkener rundt om i verden er også repræsenteret, blandt andet agurkesalat med yoghurt og dild fra det østlige Europa, tun-sashimi-salat fra Asien, den mellemøstlige fattouch, insalata caprese fra Italien og Cobb-salat fra USA.

På den måde tror jeg, at "500 salater" vil imødekomme ethvert behov, der måtte være til en salatbog, og den passer dermed godt til bogen undertitel: "Den eneste salatbog, du har brug for". Så hvis du ikke selv formår at være kreativ med dine salater, så vil bogen være et godt bud på en bog, der bør stå på din kogebogshylde.    

"500 salater" er forfattet af Susannah Blake. Bogen har en vejl. udsalgspris på 129,95 kr. og udkom den 18. februar 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt