Aniston

5 udenlandske beauty youtubere, du bør følge

Trænger du til nye make-up tips eller inspiration til lørdagens look? Disse 5 ladies kan være din hjælpende hånd

Nu om dage er det lettere end nogensinde før at undgå fejltagelser, når du eksperimenterer med nye make-up looks. Ikke nok med at der eksisterer adskillige blogs og magasiner (inklusive os, yay), så er Youtube fyldt med beauty guruer, der kan lære dig tips og tricks. Uanset om du gerne vil lave den perfekte winged eyeliner, lægge et forårs-look eller høre om et produkt, før du køber det, er her 5 udenlandske Youtube kvinder, der kan hjælpe dig, når du er i nød. 

ANNONCE

Chloe Morello

Hvis du overvejer at købe et make-up produkt, men er i tvivl om, hvor godt det er, kan det anbefales at tjekke den australske Youtuber Chloe Morello ud. Hun er brutalt ærlig og har en sarkastisk humor, der gør hende meget underholdende at se på. Hun laver mange alsidige tutorials, så hendes kanal kan både bruges som inspiration til et hverdagslook og en aften, hvor du skal i byen. Hvis du er interesseret, kan du finde alle hendes videoer her.

ANNONCE

Carli Bybel

Den amerikanske Youtuber Carli Bybel er perfekt til dig, der kan lide at gå all in med din make-up. Hendes looks er glamourøse og over the top, og hun opdaterer ofte sin contour og highlight rutine. Samtidig har hun i de senere år kun brugt produkter, der ikke er testet på dyr, og du kan derfor roligt købe den slags make-up, hun bruger, hvis du er veganer. Alle hendes videoer kan du finde her.

ANNONCE
&t=46s

Dope2111

Denne 28-årige Youtuber ved navn Promise Phan er den perfekte hjælper, hvis du skal til karneval i Aalborg, til en Halloween fest eller et andet event, hvor du skal klæde dig ud. Hun er ekspert i at transformere sig til alt fra sangere og skuespillere til Disney prinsesser og tegneseriefigurer. Når først man begynder at se nogle af hendes videoer, kan det være svært at stoppe igen. Du kan se dem alle her.

ANNONCE

Lauren Curtis

Endnu en australier, Lauren Curtis laver både tutorials, der omhandler hår og make-up. Hun har også adskillige videoer, hvor hun anmelder hypede produkter, og hendes ærlige mening gør det værd at se på. I modsætning til andre beauty Youtubere, der kan fremstå en smule narcissistiske, har hun en mere afslappet og jordnær personlighed. Du kan finde hendes samling af videoer her.

ANNONCE

Zoella

 Blandt de mange Youtubere kan det være svært at finde nogen, der laver flotte looks, men samtidig bevarer en vis naturlighed. Det er her Zoe Sugg kommer ind i billedet. Denne 27-årige beauty guru har selvfølgelig adskillige tutorials, hvor hun lægger stærke stærke læbestiftsfarver og glimmer øjenskygger, men hun er en af dem, som generelt ikke overdriver. Hun har over 12 millioner subscribers og er en af de mest fulgte beauty Youtubere. Du kan se alle hendes videoer her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce