Aniston

5 tips til budgetvenlig ferie i sidste øjeblik

Du kan nå det endnu!

Det er sommerferie, og de sociale medier er ved at flyde over med billeder af pool, bikini-liv og kolde drinks fra folk, der er på ferie. Har du også droppet en ferie i år, fordi budgettet ikke var til mere end en tur hjem til mor og far, så har vi her hjælp at hente - vi giver dig her 5 tips til en budgetvenlig ferie, så du måske stadig kan komme ud at rejse denne sommer!

Drop hotellet

Hvis du er vant til at bo på hotel, hvor en cola fra minibaren koster det samme som en halv middag, så er der klart penge at spare, især hvis I er flere, der rejser sammen. Overvej fx airbnb. Det er ofte billigere, og ofte kommer du til at bo ganske centralt, og så er det på en måde også lidt mere hyggeligt! 

Lav mad selv

Har du droppet hotellet? Godt så. Næste punkt er at udnytte, at du har et køkken til rådighed! En af mine favorit beskæftigelser, når jeg er i et fremmed land, er at udforske deres supermarkeder. Jeg kan bruge flere timer på at kigge rundt i diverse kølediske og frugtafdelingen. Jeg ville vælge en perfekt moden vandmelon og en sjov yoghurt-ting (dem har de altid så mange af!) frem for en kedelig hotel-morgenmad anytime!

Book udenfor sæson

Det siger næsten sig selv, eftersom du i forvejen er sent ude, men prøv så vidt muligt at booke en ferie udenfor sæsonen, altså efter uge 28-30. Her er det ofte lidt billigere, da det ikke er de mest populære rejseuger. Samtidig betyder det måske også lidt færre turister på destinationen. Win-win!

Transport

Skal man flyve eller lave det til en kør-selv-ferie? Skal man benytte offentlig transport eller leje en bil? Mulighederne er mange, og løsningen kommer lidt an på egne præferencer. Storbyferie? Flyv og drop bilen. Er det en ferie, hvor der er lidt længere til det hele, så overvej at flyve til destinationen og leje en bil dernede. Det kan ofte gøres forholdsvis billigt, og du sparer tid (og ofte penge) ved ikke at køre hele vejen selv. 

Afbudsrejse

Er du ikke så kræsen? Så snup en afbudsrejse. Det hele bliver som oftest planlagt for dig, og de kan ofte fås rigtig billigt, hvis du er fleksibel og åben for destinationen. Så længe der er sol, kolde drinks og en pool, så kan det ikke være helt skidt, vel?

God ferie!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE