Aniston

5 tips til at skabe det perfekte minimalistisk look

Annonce fra Laura Thomsen

Simpelt er godt. Sådan er det i flere tilfælde - og i forbindelse med moden. En minimalistisk tøjstil omfavner det simple og det praktisk. Men det behøver ikke nødvendigvis at være kedeligt. Her får du 5 nyttige tips til, hvordan du kan få dit minimalistiske look til at shine. 

#1 Hold farverne ensartede
Monokrome farvekombinationer er både moderne og ideelle til at fremvise den minimalistiske tøjstil. Traditionelt set har mange her holdt sig til de mere nedtonede farver såsom sort, hvid, grå og beige. Men du behøver ikke at holde dig til de samme fire farver i din garderobe for at holde det minimalistisk. Du kan sagtens smække mere kulør på tøjet. Så længe du holder dig til en bestemt nuance eller overordnede farvetone, kan du stadigvæk holde det simpelt.  

#2 Leg med forskellige teksturer
At bruge andre farver end de sædvanlige underspillede nuancer er ikke den måde, hvorpå du kan gøre din minimalistiske stil en smule mere interessant. Ved at inkludere flere forskellige teksturer i din garderobe kan du sørge for, at dit look ikke bliver alt for monotont og kedeligt, selvom du bærer monokrome farver. Prøv for eksempel at blande de bløde og elegante teksturer med mere rå teksturer, såsom en silkebluse og et par jeans i matchende nuancer. 

#3 Lad dine vigtigste accessories fuldende looket
Selvom minimalisme generelt er kendetegnet ved, at netop det simple er i førersædet, er der stadigvæk plads til, at du kan bære en række af dine foretrukne accessories. Uret er nøgletilbehør i denne forbindelse, og en simpel og elegant variant kan komplementere det overordnede look på ganske flot vis.

Du kan også tage et par af dine yndlingssmykker på, såsom et par simple øreringe eller en halskæde. Så længe de ikke er alt for prangende og ikke stjæler alt fokusset, kan et par smykker i underspillet design være med til at løfte dit minimalistiske look.

#4 Få styr på dine basis-dele
En god t-shirt, et par bukser eller en blazer, som du kan bruge til at style flere forskellige outfits, er essentielt i enhver minimalistisk garderobe. Minimalisme handler nemlig også om, at du ikke overfylder dit tøjskab og kun har det, du absolut har brug for. Gå derfor efter tøj, som du nemt kan sammensætte på kryds og tværs og dermed variere dit look, uden have alt for meget overflødigt tøj.   

#5 Lad dig inspirere af de minimalistiske brands
Der findes efterhånden et stort antal af danske og udenlandske modebrands, der er inspireret af de minimalistiske tendenser. Du kan også selv hente inspiration til din minimalistiske garderobe fra netop disse brands. 

Det danske modebrand, Ilse Jacobsen, har for eksempel længe været kendt for minimalistiske designs med et skandinavisk aftryk, der passer perfekt til den moderne nordiske garderobe. Af andre populære minimalistiske modebrands kan blandt andet By Malene Birger og Jil Sander nævnes. Det handler blot om at gå på opdagelse i de forskellige modebrands og finde netop dét minimalistiske udtryk, der passer bedst til dig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce