Aniston

5 tips til at finde det rette iPhone etui

Selvfølgelig er beskyttelse af telefonen en førsteprioritet, men med større og større iPhones bliver ergonomi også vigtigere og vigtigere

Ekstra beskyttelse eller lækkert design

Det første der er værd at tænke på når man skal vælge et iPhone etui, er hvor stor en grad af beskyttelse man har brug for. Til dette er det godt at overveje sin iPhonebrug – hvor meget man bruger sin iPhone og hvor man typisk bruger den. Bruger man den meget og måske også meget når man er på farten, kan det give mening at investere i et lidt tykkere, mere beskyttende etui.

Bruger man den derimod knap så meget og mest i situationer hjemme eller bare indendørs, kan man overveje et mere slankt design på sit etui. Disse etuier er ofte mere elegante og lettere at have med at gøre, men beskytter altså også typisk kun mod hverdagsbump og mindre tab. I sidste ende må man være selvkritisk og overveje hvad chancerne er for at man kommer til at påføre telefonen en større skade.

Hjørner mest udsatte

En af de mest udbredte skader når det kommer til iPhones, er når glasset knuses. Dette kan blive en dyr affære at få lavet, så det er ofte dette problem mange søger at forhindre ved at købe et iPhone etui. For bedst muligt at beskytte iPhonen mod dette, er det dog vigtigt at vide hvordan glasset typisk ødelægges.

Selvfølgelig kan et direkte slag på skærmen ødelægge den, men mindst ligeså farlig kan et slag på et af telefonens hjørner være, da disse slag er meget koncentrerede. Derfor er det vigtigt at have et etui der fordeler kraften væk fra hjørner. Her kan nogle plastik-etuier være mindre effektive, og det kan være smart at overveje andre materialer såsom silikone eller gummi.

Yderligere glasbeskyttelse

En anden måde at beskytte sin skærm på, er med panserglas, altså et ekstra lag glas eller plastik på skærmen. Dette er meget effektivt til at beskytte bod ridser fra for eksempel mønter og nøgler i ens lomme. Man skal dog være opmærksom på, at panserglas typisk ikke er nok til at beskytte skærmen mod fald. Her skal man, som nævnt, kombinere det med et etui der ordentligt beskytter sider og hjørner.

Et alternativ til panserglas, er at vælge et iPhone etui med frontklap. Mange etuier kommer med en frontklap der udover ekstra beskyttelse til skærmen ofte har plads til dankort og lignende. Ulempen ved et sådant etui i forhold til panserglas er, at det selvfølgelig ikke beskytter hvis du taber telefonen under brug, men hvis du ikke bruger telefonen så meget på farten, kan dette være en meget god løsning.

Ergonomi vigtigere og vigtigere

Et ofte overset element, når det kommer til iPhone etuier, er ergonomi. Selvfølgelig er beskyttelse af telefonen en førsteprioritet, men med større og større iPhones bliver ergonomi også vigtigere og vigtigere. De store telefoner kan være ubehagelige at holde i længere tid, så et godt greb om etuiet kan være en stor forbedring af ens brugeroplevelse.

Et godt greb kan dog være mange ting. Overfladen er ofte vigtig, hvor for eksempel glatte sider, kan gøre telefonen svær at holde på. Mange covers kommer nu også med enten en holder eller en fingerring på bagsiden. Disse gør det ofte muligt både at holde bedre på telefonen, men også at lade den stå oprejst på borde og andre overflader.

Andre behov

Det sidste tip er, at man bør overveje om man har alternative behov til sit iPhone etui. Vandskader er for eksempel ikke super udbredte i telefoner, men er man meget aktiv ved vandet, som sejler eller andet, kan et vandtæt etui være en god løsning. Mange etuier har også indbyggede powerbanks, så er man ofte i batterimangel mod dagens slutning, kan et sådant være smart at overveje.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce