Aniston

5 ting en fyr bør vide om at date en PR kvinde

Eller generelt travle kvinder!

PR-kvinder er ofte både arbejdsomme og seriøse, men også virkelig sjove at date - i hvert fald hvis man kender disse små tips, som klart vil gøre dating lidt nemmere!

1) Bosslady - også over for dig

PR-industrien er både meget stressende og krævende, så sommetider tager de deres bosslady med udenfor arbejdspladsen. De fortæller, hvad de vil have, og hvordan de vil have det. De er ærlige og forventer, at du er det samme. PR kræver stærke, uafhængige kvinder, og det ender nok med, at de er lidt bossy over for dig. Men bare rolig - de er også vilde med romantik og nusseri. 

2) Arbejdsomme 

PR-kvinder arbejder hårdt for deres klienter, og det betyder også, at de vil arbejde hårdt på deres forhold uden for arbejdet. De ved, hvor vigtige personlige forhold er, og selvom det måske snarere er reglen end undtagelsen, at de må tage en sen aften på kontoret, så gør de sig meget umage med, at huske jeres specielle date-aftener. 

3) De forventer, du tager det første skridt

Det kan godt være, at dette ikke stemmer så godt over ens med hele bosslady-tendensen, men eftersom de netop på arbejde konstant selv skal tage initiativ, vil de gerne i deres personlige liv bare læne sig tilbage og blive overrasket. Send hende en besked, eller endnu bedre, ring til hende! Hun vil gerne høre fra dig, og hvad du synes, I skal lave. 

4) De over-analyserer alting

Nu tænker du måske, om dette ikke bare er en generel kvinde-ting, og jo, det er det nok lidt - men især når det kommer til PR-kvinder. De er vant til at læse og genlæse et hav af e-mails fra kunder hver dag. De er ekstremt detaljeorienterede i deres arbejde, så det er de også i deres datingliv. Om det er en god ting, kan diskuteres, men det er i hvert fald sandheden - vær klar på, at alle jeres samtaler og dates bliver analyseret ned til mindste detalje. 

5) De er oprigtige 

PR-kvinder er nogen af de mest oprigtige og kærlige kvinder derude. Deres passioner og arbejde er vigtigt for dem, men det samme er de mennesker omkring dem. De giver aldrig op, og vil gøre næsten hvad som helst for at gøre deres kære glade. De er vant til at gøre det med kunder, så det samme sker i deres privatliv. Travle, men skønne kvinder!

Så bliv ikke skræmt af deres travle liv og ambitiøse mindset - Go for it!

 

Del