Aniston

5-stjernet hotel: Tre eller 14 nætter for samme pris

Tre overnatninger på 5-stjernet hotel kan løbe op i samme beløb som 14.

5-stjernet hotel: Tre eller 14 nætter for samme pris
Har man sat snuden op efter at bo på 5-stjernet hotel denne sommer, kan man efterfølgende begyndet at skele til destinationen.

Prisen for et 5-stjernet hotelophold varierer nemlig så meget, at man det ene sted kan få hele 14 nætter i en blød hotelseng for den samme pris, som man skal betale for tre nætter det andet sted.

Det viser Hotels.com's seneste Hotel Price Index, som opgør betalte priser på hoteller fra mere end 155.000 hoteller verden over.

Tre nætter i New York eller 14 i Marrakesh
I pulserende New York ligger priserne for et 5-stjernet hotelophold eksempelvis i en klasse helt for sig selv. 
 
Den gennemsnitlige pris for en overnatning på et 5-stjernet hotel i The Big Apple var nemlig i 2012 intet mindre end 2.811 kr., hvilket placerer byen på en flot førsteplads på listen over byer, hvor det gennemsnitligt er dyrest at nyde en 5-stjernet hoteloplevelse.
 
Mens tre nætter i New Yorks pulserende storbyliv i gennemsnit altså beløber sig til 8.433 kr., kan man dog for samme beløb, bo i 5-stjernet luksus 14 nætter i Marrakesh, 12 nætter i Warszawa eller 10 nætter i Budapest.

Lang 5-stjernet ferie i Prag
Hvis man gerne vil have noget for pengene, så kan man med fordel kigge efter de 5-stjernede hoteller i Tjekkiets dejlige hovedstad Prag. Her er det tilsyneladende muligt at finde luksus til få penge, da en 5-stjernet hotelovernatning gennemsnitsligt kun koster 995 kr.
Og luksus til få penge er ligeledes muligt at finde andre steder i verden.
 
Der er mange dejlige byer rundt omkring i verden, hvor det er muligt at finde favorable hotelpriser. Det ér og bliver dyrt at rejse på luksusferie i de store og kendte byer så som New York og L.A., hvor man knap nok få et 2-stjernet hotel for de samme penge, som to overnatninger på et 5-stjernet hotel i Warszawa koster. Så er man interesseret i luksus, uden at det skal koste en formue, er det en god idé at kigge efter byer så som Budapest og Lissabon,” lyder det fra Hotels.com.
 
De dyre drenge, der sammen med New York topper listen over dyreste femstjernede hotelværelsespriser i 2012, er henholdsvis Los Angeles (2.597 kr.), Hong Kong (2.432 kr.) og Paris (2.386 kr.).
ANNONCE
Den gennemsnitslige pris pr. hotelovernatning i 2012
 
Top 5: De dyreste overnatningsbyer
 
New York 2.811 kr.
Los Angeles 2.597 kr.
Hong Kong 2.432 kr.
Paris 2.386 kr.
Singapore 2.228 kr.
 
 
Top 5: De billigste overnatningsbyer
 
Marrakesh 587 kr.
Warszawa 685 kr.
Budapest 840 kr.
Lissabon 931 kr.
Prag 995 kr.
 
 
 
Kilde: Hotels.com Hotel Price IndexTM (HPI®)
ANNONCE
Del

Seneste nyt