Aniston

5 spiselige julekalendere du skal købe i år

Her finder du fem gode bud på spiselige julekalendere til selvforkælelse, deling eller til nogen du holder af.

5 spiselige julekalendere du skal købe i år

Det er godt nok svært at vælge, når vi rammer november og indkøbet af den årlige julekalender skal gøres, for der er så mange at vælge imellem. Jeg har samlet min top 5 over julekalendere, som jeg gerne vil have stående i mit hjem henover julen, lokkende med deres lækkerhed både udenpå og inden i.

LAKRIDS - JOHAN BÜLOW

24 lakridsgodter, én til hver dag frem til juleaften. I år vil Lakrids gerne skabe en hvid jul for dig (når vi nu ikke får så meget udenfor), med den hvide indpakning - den er smuk og feminin og vil pryde et hvert hjem.

Pris; 300 kroner

5 spiselige julekalendere du skal købe i år

WALLY & WIZ

Har I set denne smukke julekalender? I den fine lysegrønne farve ligner den nærmest et juletræ med guf, som bare venter på at blive spist: "først så skal det vises, siden skal det spises". Jeg vil egentlig bare gerne sætte fingrene i den nu. Denne julekalender er faktisk allerede købt og venter på mig fra 1. december (godt pakket væk, for ellers kunne jeg nok ikke holde mig fra den).

Det der er så fantastisk ved denne julekalender er, at alle kan være med. Den er nemlig både glutenfri og vegansk, og så er der ikke anvendt hverken kunstige farver eller smagsstoffer.

Pris; 295 kroner

5 spiselige julekalendere du skal købe i år

SUMMERBIRD

Hvem elsker ikke chokolade? Det er jo nærmest ikke jul uden en chokolade julekalender...

Summerbird er gået all-in i år og har intet mindre end 3 julekalendere til voksne og en enkelt til børn. Den mest eksklusive er den på billedet ovenfor, Christmas Chiffoniere, med en masse af den gode chokolade. 2 stk i hver skuffe. Du kan også få en mindre voksenjulekalender, som dog stadig indeholder 2 stykker chokolade og en lille julekalender, som (kun) indeholder ét enkelt stykke chokolade per låge. Hvis du gerne vil dele med din mand, kæreste, søster eller roomie, vil jeg foreslå dig, at købe den eksklusive eller den store voksenjulekalender - faktisk vil jeg lige meget hvad, foreslå dig at købe en af dem, for man kan ikke få for meget chokolade, kan man?

Priser:

Christmas Chiffoniere; 448 kroner
Voksenjulekalender stor; 340 kroner
Voksenjulekalender lille; 210 kroner

5 spiselige julekalendere du skal købe i år

SIMPLY CHOCOLATE

Ok. You've caught me. Jeg kan bare ikke få nok chokolade, hvorfor jeg simpelthen bliver nød til at nævne Simply Chocolate. De gør virkelig alt for at gøre min jul til den bedste. Her taler vi ikke bare, at jeg kan få chokolade hver dag frem til den 24. december, nej, her får jeg på nogle dage et ekstra stykke chokolade (!), og hvis du er rigtig chokolade-elsker, lige som mig, eller har en sød en der hjemme at dele med, kan man sørme også købe en julekalender med to 2 stykker under hver låge.

Julekalenderne fra Simply Chocolate fås ikke blot i en enkelt eller dele-venlig udgave, den fås også som enten en chokolade-julekalender eller som en bar-julekalender. Sidstnævnte altså med miniudgaver af deres smagfulde barer.

Priser:

Rød julekalender; 249 kroner
Grøn julekalender; 299 kroner
Guld julekalender; 499 kroner
 

5 spiselige julekalendere du skal købe i år

KARMELLERIET

Hvis det nu skulle blive for meget med al den chokolade (nej vel?), så har Karmelleriet lavet den fineste julekalender med de bedste karameller bag lågerne. Du finder 2 karameller til hver dag, én til dig selv og én til den du holder af - eller bare to til dig selv... Bag lågerne finder du blandt andet helt klassiske flødekarameller i 11 forskellige varianter, 2 udgaver af bløde drageringer, julekaramel med kanel – og en overraskelse som Karmelleriet har lavet kun til denne julekalender.

En lille gimmick med den smukke juletræsinspirerede, sølvfarvede julekalender med glimmer, er at den kan hænges op. En integreret del af din julepynt - som kan spises. Whats not to like?

Pris; 249 kroner

Del