Aniston

5 podcasts, du skal lytte til

Harry Potter, tøse-snak og erotik - der er lidt for enhver smag

Vi har sikkert allesammen tidspunkter i vores hverdag, hvor vi føler, vi ikke udnytter tiden til fulde. Her snakker jeg især om transporttid. Når du kører i bil, sidder i bus eller tog, cykler frem og tilbage eller bare går en tur, kan det være svært - og ligefrem umuligt (læs: i bilen) - at lave noget andet samtidig, og det er her podcast kommer ind i billedet. Jeg synes, podcast er helt genialt, og du ser sjældent mig gå en tur uden mit headset i ørene. Hvor det engang var radio, jeg tændte for, er det nu podcast, og eftersom jeg efterhånden har fundet ret mange, jeg synes virkelig godt om, tænkte jeg, at jeg lige ville dele dem med jer her!

ANNONCE

Detox Din Hjerne

Den første, jeg vil anbefale, er lavet af Morten Elsøe og Anne Gaardmand, som i podcasten "udrenser dit sind for usunde usandheder om sundhed", som de selv skriver. I en verden, hvor kartofler kan være sunde i den ene uge og noget nær roden til alt ondt i den næste, kan det være svært at finde ud af, hvad der egentlig er videnskabelig evidens for - og hvad der bare er myter. Her gør Elsøe og Gaardmand et ihærdigt og ganske vellykket forsøg på at mane alle de myter til jorden, der står i vejen for en sund adfærd, som er til at leve med i dagligdagen. Jeg er vild med deres videnskabelige tilgang til sundhed, og hvis du er bange for gluten (vel at mærke uden at være allergisk), så lyt lige med - gluten er ikke farligt! 

ANNONCE

Harry Pottcast

Okay okay, jeg ved godt, at det nok ikke er alle, der vil være lige vilde med denne podcast, men hvis du er lige så stor Harry Potter fan som mig, vil du elske den her. Pigerne Amalie og Nanna gennemgår hvert kapitel i Harry Potter bøgerne i dybden, og jeg er vild med, hvor helt igennem nørdet og fantastisk det er. Jeg har (gen)læst bogen i forbindelse med podcasten, og det har åbnet op for helt nye perspektiver først at læse et kapitel og derefter lytte til en episode. Der er indtil videre kun en sæson til den første bog, men allerede til august skulle pigerne være tilbage med en ny! 

ANNONCE

Den grå side 

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det at lytte til Søren Rasteds stemme. Jeg ved ikke hvorfor, men der er bare noget over den. Heldigvis har han lavet en podcast, så nu kan jeg høre på den alt det, jeg vil - han er dog ikke alene. I podcasten får han nemlig hver uge besøg af forskellige kendte artister, som skal læse erotiske historier højt for hinanden. Det er erotik, humor og drengesnak, når det er bedst! 

ANNONCE

Fries before guys

Min søster har i lang tid snakket om denne podcast, men fordi jeg allerede lyttede til så mange, tog det mig ret lang tid at komme igang - men nu kan jeg slet ikke stoppe igen. Veninderne Nanna og Josephine giver "et intimt indblik i at være ung kvinde i 20'erne med dertilhørende kvartlivskrise", som de selv skriver. Hver uge har de et nyt tema, som de sammen reflekterer over og diskuterer, og det kommer der både sjove og meget interessante historier ud af. 

ANNONCE

Being Boss

Dette var en af de første podcasts, jeg lyttede til, og den har da også netop rundet sin 134. episode. Episoden handler rigtig meget om iværksætteri og forretning, men Emily Thompson og Kathleen Shannon formår at tale om det på en sådan måde, at selv jeg, som ikke er iværksætter, både finder det interessant og relevant. Mange af tingene kan bruges i hverdagen, og så er det bare super fedt at høre to vaskeægte Boss Ladies snakke forretning! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce